A színésznő a variety Actors on Actors című (tök jó) videósorozatának egyik vendégeként elárulta Adam Sandlernek, hogy miért is olyan bunkó a rajongóival. Azért, mert ez az egyetlen módja, hogy megvédhesse a magánszféráját. Oké. Viszont akármennyire is igyekeztünk feltúrni az internetet, nem találtunk olyan durva sztorikat, amik igazolnák Lawrence állítását, miszerint egy igazi kőbunkó, amikor nyilvános helyre megy. Lehet, hogy az elvakult rajongók féktelen bálványimádata védelmezi őt, de három olyan eset van, amikor tényleg szemét volt.

Az egyik, talán legdurvább, amikor kocsmai "verekedésbe" keveredett Budapesten. Nem is keveredett bele, ő gerjesztette. Egy srác megkérdezte tőle, hogy csinálhat-e róla egy képet, mire Jennifer Lawrence - saját elmondása szerint - csak lazán legyintett és annyit mondott, hogy kösz, de nem. Erre a srác kicsit felkapta a vizet és azt mondta, fuck you. Lawrence erre visszafakkjúzott majd elkezdte az asztalon lévő sörökkel nyakon borítani az mebert, mire a színésznő barátai azzal állították le, hogy ne pazarolja a piát. 

Egy másik alkalommal nem egy rajongóval szemétkedett, hanem egy újságíróval. Ráadásul a Golden Globe-on. Az volt, hogy a színésznőnek válaszolnia kellett a díjkiosztó utáni sajtótájékoztatón a feltett kérdésekre, mivel ő is nyert akkor egy Golden Globe-ot.  Egy ponton egy kicsit talán bepiált riporter kezdte el kérdezgetni. Lawrence egyszercsak a szavába vágott, és kioktatta arról, hogy ne merüljön el a telefonjában, élje meg a pillanatot – és mondott még ilyen huszadik szintű Paulo Coelho-bölcsességeket. Miután a színésznő zavarba hozta, a riporter még nehézkesebben teszi fel a kérdést – lehet, hogy lámpalázában beszél az Oscar-díjátadóról, vagy tényleg arra kíváncsi, hogy a győzelem után Lawrence mit vár az Oscartól. Nem derül ki, mert Lawrence megint közbevág: 

a Golden Globe-on vagyunk, ha a kibújnál a telefonodból, tudhatnád.

Amint a lapok elkezdtek cikkezni az esetről, rögtön kétféle belsős infó kezdett terjedni. Az egyik szerint a színésznő csak viccelt, és ez ott és akkor mindenkinek leesett. A másik elmélet szerint a riporter a telefonjáról ellenőrizte a kérdéseket, amelyeket fel kellett tennie, talán az angol fordításukat, és tényleg rémesen kellemetlen volt az egész.

És egy harmadik eset. Van A Funny or Die nevezetű oldal, ahol ZAcck Galifiniakisnak van egy videósorozata a Két páfrány között Zack Galifianakisszal. Ez a rém sablonos 1/1 interjúkat figurázza ki, de elég erősen. Egy kedvenc példám, amikor Brad Pittet megkérdezik, hogy hogy tudott így lebarnulni, amikor Angelina Jolie árnyékában él. Na, ebben a műsorban szerepelt Jennifer Lawrence is, és a következők hangzottak el.

Galifianakis: Szóval, szerepelsz egy filmben, aminek a címe Éhezők viadala...

Lawrence: Igen. Nem az a te élettörténeted?

Nem volt szép visszaszólás, de ebben az esetben nehéz megállapítani, hogy ez most mennyire volt egy rosszul sikerült poén.

Ön mit gondol?

Bunkó-e Jennifer Lawrence?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Lawrence bunkóskodásai

Vannak esetek, amikor a színésznő nem egy sziporkázó humorzsák.

12 · Jan 01, 2018 03:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments