Meghan Markle megkeresztelkedett az anglikán egyház rítusa szerint, írja a Daily Mail. Illetve egészen pontosan azt írja, hogy titokban megkeresztelkedett, ami elég viccesen hangozhat, hiszen milyen titok az, amiről olyan hosszú cikket ír a Daily Mail, hogy kilóg az internetből. De feltehetőleg úgy kell ezt érteni, hogy ez attól volt titok, hogy előre nem jelentették be. De most már a legapróbb részletekig mindent lehet tudni az eseményről, hát íme az 5 legérdekesebb-legfontosabb dolog.

  1. Meghan Markle számára nem volt kötelezően előírva, hogy keresztelkedjen meg, de ő mégis így döntött, többek között azért, hogy kifejezze a tiszteletét II. Erzsébet iránt, aki mint királynő egyben az anglikán egyház feje is.
  2. A ceremóniát a londoni St James's Palace királyi kápolnájában tartották, ahol a család több tagját is megkeresztelték korábban (csak őket csecsemőkorban), és ahol Diana hercegné holtteste egy hétig feküdt a halála és a temetése közötti időszakban.
  3. Meghan Markle-t a Jordán folyó vizével keresztelték meg kedden. A ceremónia 45 percig tartott, és a keresztelést azonnal követte egy bérmálkozás is.
  4. A keresztelőn maga II. Erzsébet nem vett részt (divatbemutatóra viszont ráér eljárkálni? hát hogy van ez?!), a sógorék, Vilmos hercegék sem voltak ott, jelen volt viszont Károly herceg, a leendő após. Plusz Harry herceg is, természetesen.
  5. Harry herceg és Meghan Markle esküvője május 19-én lesz.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Meghan Markle megkeresztelkedett, elvileg titokban

Sem a királynő, sem Vilmosék nem voltak jelen, pedig Harry herceg jegyesének nem is volt kötelezően előírva a keresztelő, mégis bevállalta.

5 · Mar 08, 2018 11:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments