Hosszú Katinkával és Shane Tusuppal kapcsolatban, úgy látszik, elsősorban bírósági hírek vannak mostanában, mert ezt a hírösszefoglalót is azzal kell kezdenünk, hogy az úszóbajnok és férje válóperük szünetelését kérte. Ez a Blikk cikkéből derül ki, azzal méghozzá, hogy úgy tudják, hogy a felek már megkapták az idézést a Hosszú Katinka által indított válóper első tárgyalására, de erre végül nem került sor, mert a felek a per szünetelését kérték. Hogy ennek mi az oka, arról biztosan nem tudni, de aki találgatni szeretne, az tegye nyugodtan a saját szakállára, az mindenesetre biztos, hogy ha fél éven belül nem kérik a per folytatását, akkor a per megszűnik.

További hírek is vannak még. Ezek:

  • Hosszúék a válóperüket szüneteltetik, Varga Viktor pedig a szexuális életét. Hat éves kapcsolat után szakított ő nemrég Cynthia Dictatorral, és a Ripost szerint ezt nyilatkozta most: „Nem érdekelnek a csajok, aszexuális lettem! Most egy jó darabig nem is akarok párkapcsolatot.”
  • A Borsban van egy érdekes interjú Berente Péterrel, aki táncdalénekesként nyerte meg az 1983-as Ki mit tud?-ot. Bár énekesi karrierje folytatódott, a rendszerváltás után kevésbé volt sikeres, villamosvezetőként is dolgozott, illetve később tárlatvezető lett a Földalatti Vasút Múzeumban. Vett magának egy saját villamost is, az is kiderül az interjúból hogy ez hogyan lehetséges.
  • Akit nem irritál a teátrum szó használata, az nyugodtan olvassa el ezt az interjút is a Borsban Németh Kristóffal. A Barátok köztből is ismert színész eljött a Játékszínből, és saját színházat alapított az Urániában, Fórum néven. Németh hónapokig küzdött és milliós összeget fizetett azért, hogy a Játékszínből magával vihessen két darabot, de sikerrel járt, A Napsugár fiúk és A hűtlenség ára most már a Fórum Színházban megy.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hosszúék a válóperük szünetelését kérték

Nem lehet tudni, mi a szünetelés oka, de vannak más hírek is, például az, hogy Varga Viktor aszexuális lett.

4 · Mar 12, 2018 07:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments