A március a vaszektómia hónapja állítólag, de az alábbi, elképesztően bizarr interjúban Steve-O ezt nem is említi, mégis most készül erre a műtétre. A 43 éves médiaszemélyiség, aki a Jackass című sorozattal lett híres az ezredforduló környékén, éppen Puerto Ricóba utazik, hogy segítsen a hurrikán okozta károk enyhítésében, valamint macskák és kutyák ivartalanításában. És azt mondja, hogy ha már ott van, akkor a saját ondóvezetékét is elkötteti (vagy elvágatja) – ezt jelenti a vaszektómia nevű műtét. Persze nemcsak azért csinálja, hogy szolidaritását mutassa a beavatkozáson áteső állatokkal, hanem azért is, mert tényleg nem szeretne gyereket, és így egyszerűbb a fogamzásgátlás.

Steve-O egy hivatásos bohóc, szóval nyilván fenntartásokkal kell kezelni mindent, amit mond, de ő egy olyan bohóc, akiből az ember simán kinézi, hogy tényleg megcsinál egy ilyet, és őszintén úgy áll hozzá a dologhoz, ahogy az a videón látszik. Sőt, a felvétel végén a barátnője is megérkezik, aki azt mondja, alig várja már a műtétet, partit fog rendezni barátja sterilizációja alkalmából.

Ezt az egészet a TMZ tette közzé, akiknek a riportere azt is megkérdezte Steve-O-tól, hogy le fogja-e filmezni a műtétet, amire persze egy lelkes igen volt a válasz. Kíváncsian várjuk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elkötteti az ondóvezetékét a Jackass sztárja

Steve-O ezer kutya és macska ivartalanításában fog segédkezni Puerto Ricóban, és ha már ott lesz, magán is megcsináltatja a műtétet.

3 · Mar 12, 2018 11:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments