fridi-rubint 21

Friderikusz: Lilu teljes szereptévesztésben van

vik
2018.03.19. 08:13

A fenti mondat egy a sok közül, amelyekkel Friderikusz Sándor kifejezte ellenszenvét két magyar riporternő munkásságával kapcsolatban. A Music FM-en utoljára sugárzott Vasárnap című műsorában elhangzottakat a Bors idézi, érezhetően nehezményezve a riporter Péterfi Juditról (ő a Hír TV Privátszféra című műsorát vezeti) és Liluról tett kijelentéseit.

lilu8

Péterfi Juditról, akinek szerinte az a legeslegfontosabb, hogy milyen ruhában és hajjal mutatkozzon a képernyőn, a következő véleménnyel van: 

Riporteri teljesítményével régóta az a bajom, hogy ő nem kérdez, kicsit sem kíváncsi, hanem pusztán kacérkodik -többnyire férfi alanyaival. Időnként udvarol nekik, nem egyszer kelleti is magát, és persze tűrhetetlen módon közvetlenkedik.

Liluról pedig, aki szerinte tartalmilag és formailag is teljes szereptévesztésben van, ezt mondta:

Különböző tengerpartokon más és más bikiniben szereti magát fotóztatni, és ahelyett, hogy valamirevaló életművet hozott volna létre, mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek csak álcának használják a televíziós riporteri szakmát. Mindenki, akit megszólaltatnak, csak ürügy ahhoz, hogy önmagukat kellessék.

Lilunak nem estek jól Friderikusz szavai, és hiába tartotta őt mindig is a példaképének, ez ma sajnos elmúlt. 

Ön egyetért Friderikusz Sándorral?

 • 5968
  VÉGRE VALAKI KIMONDTA HELYETTEM!!!
 • 775
  Mindkét nőt becsülöm, ahogy Friderikuszt is.
 • 448
  Péterfi Juditot én sem bírom elviselni, Lilut viszont nagyon szeretem.
 • 400
  Lilutól kiráz a hideg, Péterfit viszont imádom.
 • 265
  Ez a két nő igenis letett valamit az asztalra, de Friderikusz????

Most pedig nézzük, mit írnak még a lapok! 

 • Fodor Zsóka többek között azt nyilatkozta a Borsnak, hogy aki őt meglátja, és nem rándul meg a szemöldöke, az nem is magyar, és hogy a mai napig fütyülnek neki a munkások az utcán. Ezekkel alighanem arra utalt, hogy a Barátok köztben elhalálozott Magdi anyus karaktere egyszerűen feledhetetlen, akiért mindenki rajong, és igényli, hogy lássa - nem véletlenül vágyik vissza szellemként  a sorozatba.
 • Pintér Tibor a Blikknek részletezte, hogyan akarták olykor felszedni a nők: volt, aki egy vele töltött éjszakáért egzotikus nyaralást, más pedig 300 ezer forintot ajánlott neki. „Lássuk be, játékszert akart belőlem csinálni, akivel mindenhol felvághat, de én ebbe nem voltam hajlandó belemenni” - mondta el a lapnak (valószínűleg könnyek között) a színész.
 • Nagy Feró sokat agyal a közelgő koncertjén, ezért előfordul, hogy a kádban alszik. A Borsnak adott interjúja ugyanakkor elég furcsa, kicsit olyan, mintha ekkor is aludt, de legalábbis álmodott volna közben. 
 • Détár Enikő meggyőződése, hogy halott apja szelleme segített neki túlélni egy autóbalesetet még hosszú évekkel ezelőtt. Erről a Bors számol be. 
 • Berki Krisztián összetörte a Bentley-jét, amelyet sok pénzbe kerül majd megjavíttatni. Az összeg akár a 2 millió forintot is elérheti, írja a Blikk