Ma is tartunk lapszemlét! 

Kezdjük is Demcsák Zsuzsával, aki a Hot! magazinnak adott interjút, amelyből kiderült a műsorvezetőről ez-az. Azt mondja, azzal, hogy otthagyta az ATV-t (de nemsokára visszatér a képernyőre!), már máshogy látja a dolgokat, ezért sokkal többet foglalkozik magával és a gyerekeivel, mint eddig.

Számára fontos, hogy az ember jóban és harmóniában legyen önmagával, mert csak ezzel lehet kezelni a problémákat. De megtudtuk róla a következőket is: 

  • sokáig nagyon önbizalom-hiányos nő volt,
  • görcsösen meg akart felelni mások elvárásainak,
  • egyszer csak észrevette, hogy egyedül nevel két gyereket.

Borzasztó, ha az ember mindig egyedül van.

„Annyit vettem észre, hogy megállás nélkül dolgozom, egyedül nevelek két gyereket úgy, hogy nincs semmilyen anyagi segítségem, támogatásom. A sárga csekkek meg csak jönnek és jönnek, a nap végén pedig egyedül maradok a gondolataimmal” - mondta el a napnak Demcsák Zsuzsa. 

Mit írnak még a lapok? 

A Blikk például azt, hogy 2009-es kivégzése után a 20. évfordulóra visszatérhet a Barátok közt című sorozatba Magdi anyus karaktere. Ugyan Fodor Zsóka egyelőre ebből semmit sem erősített meg, a lap úgy tudja, ettől függetlenül már régóta folynak a tárgyalások az ügyben, sőt, Ábrahám Edit és R. Kárpáti Péter visszatérését is pedzegetik. 

Ön mit szeretne, hogy térjen vissza Magdi anyus a képernyőre?

A Blikk egy olyan leleplező-oknyomozó anyagot is az olvasóközönség elé tárt, amely annyira hiánypótló, hogy nem titkolhatjuk el ön elől mi sem. Szóval.. felkészült? Na. Az van, hogy Varga Viktor úgy döntött,

nem iszik többé kávét.

Huhhh.

Végül pedig: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti maradnak az X-faktor mentorai, szóval úgy fest, Radics Gigi tényleg feláll a székből. Verebély Marcell, a produkció főszerkesztője felhívta a figyelmet a csütörtöki reklámspotukra, amelyből állítólag ki lehet szúrni, ki lesz a rejtélyes negyedik tag.