Egy nagyoniszonyúanközeli forrás erősítette meg a külföldi sajtónak, hogy Meghan Markle mostanában nem érzi magát túl jól a bőrében (még ha ez a külső szemlélő számára nem is tűnik fel). Dacára a közelgő esküvőnek (ne feledje, május 19-én lesz A Nagy Nap)

hiányoznak neki a barátai, és rosszul érinti, hogy nem szerepelhet a közösségi médiában.

Lévén, bekerül(ni látszik) a brit királyi családba, sok dologról kellett lemondania. És most nem csak arra gondolunk, hogy egy életre elfelejtheti a monpolyzást, hanem arra is, hogy minden olyan közszerepléstől tartózkodnia kell, amelyek színésznői minőségében még megengedettek voltak.

Ez azt jelenti, hogy le kellett magát törölnie minden közösségi oldalról, így a Twitterről, Instagramról, Snapchat-ről és Facebook-ról is, ezért magányosabbnak érzi magát, mint addig, amíg ezeken a platformokon jelen volt. 

Továbbá állítólag a vártnál nehezebben birkózik meg a feladatokkal, amelyek az új életmódjával járnak, ráadásul (és ez itt kicsit ellentmondásos) kényelmetlenül érzi magát a fokozott médiaérdeklődés miatt. 

Nem tud többé smink nélkül kimenni az utcára, és megsétáltatni a kutyáját, vagy leugrani a boltba egy kiló cukorért úgy, hogy ez senkinek se tűnjön fel. 

- világított rá az okokra a meg nem nevezett forrás.