18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Jennifer Lawrence megkapta élete eddigi legkeményebb beszólását

2018.03.21. 09:58 Módosítva: 2018.03.21. 09:59

Emlékeznek? múltkor volt az a sztori a színésznővel kapcsolatban, hogy elég durván beszólt egy realitysztárnak. Finoman szólva picsának nevezte Lala Kentet. (Eredetileg azt mondta rá, hogy Cunt, ami nagyjából azzal egyenlő, hogy lekurvázta.) A realitysztár már akkor is reagált erre, de még csak finoman, hogy amúgy példaképének tekintette Lawrence-t, de most csalódott benne. Most viszont ő is elment Watch What Happens című műsorba, ahol már nem fogta vissza magát.

Először azzal jött, hogy mennyire undorító, visszataszító, gusztustalan dolog, hogy egy A-listás Hollywoody sztár, egy Oscar-díjas színésznő viccet csinálhat belőle, az anyukájával való kapcsolatából, plusz még ott van a ribancozás is, ugye. Ezt követően kicsit szakmailag is beleállt Lawrence-be, hogy gratulál a két egymást követő filmjéhez, amik úgy ahogy voltak, meg is buktak. Merthogy a filmiparban dolgozó pasijától tudja, hogy amúgy a színésznő egyáltalán nem  olyan értékes. 

Végül megkérdezték tőle, hogy szerinte az Éhezők viadala örvén volt-e szexuális kapcsolat Jennifer Lawrence és Harvey Weinstein között. Lala Kentnél ez volt az a pillanat, amikor már tényleg nem fogta vissza magát.

"Én azt mondom, hogy mindenkit leszopott azért, hogy ott lehessen, ahol most van."

És még a haja is szar.

(Perez Hilton)