Az elmúlt két napban kipörgött A Nagy Lófej-ügy. De ezt megelőzően 10 napig egy kósza félmondat se volt a méltán híres üzletasszonyról. Március 12-én adtuk hírül a fontos infót, hogy Vajna Tímea eldobta a bikini felsőjét az akkor éppen megosztott, de amúgy már korábban elkészült Maldív-szigeteki imázsvideójában. Előtte 5 nappal annak volt hírértéke, hogy Las Vegasban sikerült megnövelnie a családi vagyont. Azt megelőzően pedig végre megszületett a Story-Gálán történtek miatti látványos kiakadás óta várt közös fotó, amin a férjével szerepel.

De mindezek előtt Aspenben síelve mutogatta a mellét, Jennifer Anistonnal fotózkodott, Maldív-szigeteken pihent, itt-ott bulizgatott. És ezeket az üzletasszony Isntagramját követve tudjuk. Mindezzel azt akarjuk szemléltetni, hogy Vajna Tímea igen élménygazdag, eseménydús, izgalmas életet él Los Angelesben – ahol azért kénytelen nagyon sokat tartózkodni, mert ez kell ahhoz, hogy amerikai állampolgár legyen. Ehhez képest mit látunk most, most hogy itt van Magyarországon? Semmit. Bővebben: semmi különöset, semmi extravagánsat, semmi fényűzést.

Nyugodtan merem állítani, hogy Vajna Tímea magyarországi tartózkodásának Instagramra is feltolt összes pillanatát, az első Instastory-s nanoszekundumtól az utolsóig láttam. Ezek szerint Vajna Tímea a következőket csinálta itthon tartózkodása alatt:

  • otthon zongorázott,
  • fütyült és énekelt a papagájának,
  • kutyákkal bújócskázott egy hófödte erőben,
  • a Kincsem parkban lovagolni tanult,
  • megfázott,
  • lézeresen szőrtelenített.

Mindezek mellett nem egyéb budapesti kalandjairól osztott meg képeket, hanem Mr. Funk-os promókat, illetve a korábban róla készült streetstyle fotókat és macskás imázsfilmeket.

Ha ezekből az Instagramra feltöltött posztokból indulunk ki, akkor a magyarországi tartózkodása alatti aktivitását az amerikaival vetjük össze, akkor az látszik, hogy Los Angeles sokkal izgalmasabb számára.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea Instagramja elárult egy nagyon érdekes dolgot

Az ismert üzletasszony közösségi médiás aktivitásának hű követőiként valami érdekesre lettünk figyelmesek.

11 · Mar 23, 2018 11:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments