A múlt vasárnapi heti trendben a magyar filmdíj legcsinosabb nőjét kerestük, és Farkas Franciskát valamivel megelőzve Kondákor Zsófia lett az első a szavazásban. Ezen a héten is volt egy hasonló estély Budapesten, az InStyle Award gálát csütörtök este tartották, most tehát ezt a díjkiosztót szemlézzük. Nézzük a hat legérdekesebb öltözéket – a döntés természetesen ezúttal is az olvasóké!

Epres Panni

Az est háziasszonyával kezdjük, Epres Pannival. A modell egy rózsaszín ruhát viselt aznap este, aminek a fazonja minket egy kicsit az újabban a Gucci által favorizált retróstílusra emlékeztet, nem is beszélve a nagy fekete virágról Epres Panni nyakában. De a nagy fekete virágon kívül nincs túl sok olyasmi ebben az öltözékben, amire Epres Pannitól vagy egy vele egykorú, hasonló eseményen részt vevő nőtől ne számítana az ember, szóval összességében hozta azt, amiért ott volt, de egy picit a kedvében járt azoknak is, akik a meglepetéseket és a különlegességeket szeretik.

Csobot Adél

Csobot Adéllal nemrég találkoztunk utoljára Lakatos Márknál, és azóta kiderült, hogy az énekesnő újból gyereket vár. Ő a gálán megkapta „az év legkreatívabb online véleményvezére” címet, és ehhez eléggé passzolt is az öltözéke: az övé mindenképpen a legkülönlegesebbek közé tartozott aznap este. Nagy tollpihék a felsőn, nagy szoknya, nagy öv és nagy haj, mindehhez erős smink és a szetthez színben passzoló körmök – ez nagyon össze lett rakva.

Nyári Diána

A múlt heti szavazás végeredményéből úgy tűnik, hogy olvasóink szeretik a vörös ruhákat, szóval Nyári Diána lehet, hogy előnyben van a többiekhez képest már csak a színválasztás miatt is. Persze fölösleges úgy csinálnunk, mintha mi nem szeretnénk ezt a színt, sőt, kifejezetten örültünk volna, ha nincs ehhez a ruhához a farmerdzseki és még jobban érvényesül a vörös. Vagy ezzel a rúzzsal kombinálva az már túl sok lett volna? Hm. Nyári Diána mindenesetre egy olyan fazont választott, amiben gömbölyű hasa remekül érvényesül. A gálán a párjával, Kovács Dániellel vett részt.

Borbély Alexandra

Eddig tartottak a színes ruhák, a heti trend második felében a fekete lesz az uralkodó szín. Ha ön unja a feketét, azt nagyon meg tudjuk érteni: ebben az esetben szavazzon majd valakire az első három gálázó közül! Vagy akár válassza Borbély Alexandrát, akin a fekete felsőhöz és bőrdzsekihez egy kék farmernadrág volt. Ezzel egyértelműen a legkevésbé elegánsak közé tartozik, hozzá kell viszont tenni, hogy a diszkrét dekoltázzsal viszont egyben a legszexibbek közé is. Borbély Alexandra szintén a párjával, Nagy Ervinnel érkezett.

Iszak Eszter

Végülis ha úgy vesszük, Iszak Eszter sem volt csupafeketében, mert az egyszínű sötét ruhához egy színesen jópofa, popcornos táskát választott, csak ez nem látszik a fenti képrészleten. De természetesen ha a fotóra kattint, mindenkiről több és nagyobb képet nézhet meg, többek között Iszak Eszter vicces táskájáról és madonnásan szigorúra összefogott hajáról is!

Jakabos Zsuzsanna

Ki tetszik a legjobban?

A hatodik pedig Jakabos Zsuzsanna úszó, aki azért tartja a kezében a fenti díjat, mert az InStyle olvasóinak szavazatai alapján ő lett az év legkedveltebb magyar címlapsztárja. Hát kíváncsian várjuk, hogy ebben a versenyben is győzni fog-e, mindenesetre valószínűleg szoros lesz a verseny közte és Iszak Eszter között, hiszen mindketten hasonló stílusban öltöztek fel.

Jakabos Zsuzsanna szintén egy fekete ruhában van, igaz, az övé csíkos és teljesen más fazonú, mint Iszak Eszteré, viszont az úszónő szintén egy élénk színű (bordó) táskát választott a ruhájához, hogy legyen egy kis kontraszt.

Nos, önnek ki tetszik a legjobban? Várjuk a szavazatokat!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Keressük az InStyle-gála legcsinosabb nőjét!

Borbély Alexandra volt a legszexibb, de a legkevésbé elegáns, Csobot Adél és Iszak Eszter vicces kiegészítőket választott. Heti trend.

11 · Mar 25, 2018 09:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments