A vasárnapi szokásos heti trendben, ha tehetjük, az elmúlt hét nap legizgalmasabb hazai eseményén (vagy eseményein) részt vettek öltözékeit szemlézzük, és ezúttal a múlt vasárnapig kell visszanyúlnunk, mert akkor került sor harmadszorra a magyar filmdíjak kiosztására. A riportunkat, reméljük, már olvasta, de ha nem, itt megteheti – most nézzük, ki viselte az este hat leglátványosabb szettjét! Mint a heti trendben mindig, legalul ezúttal is az ön rendelkezésére áll egy szavazógép: válasszon kedvencet!

Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő ruhája a fenti képen alig látszik, szóval érdemes kattintani és megnézni a többi fotót is, de azért ezt a portrét választottuk ide, mert remekül látszik a kedvenc részletünk ebből az összeállításból: a nyaklánc és a fűzős dekoltázs. Ennél tavasziasabbat és nőiesebbet nehezen lehetett volna, amiért kicsit kevésbé lelkesedünk, az ez a halvány barackszínű-testszínű árnyalat, amit újabban kicsit túl sokszor látunk, bár még mindig kevésbé unjuk, mint a csupafekete szetteket.

Gryllus Dorka

A tavaszi hangulatból Gryllus Dorka felsője egyenesen visszavisz minket a télbe, de csak azért van ez így, mert levágtuk a fotóról a szett felét. Amint azt ön is látni fogja a képösszeállításban, a szoknyával együtt egyáltalán nem karácsonyi a hangulat, ez egy menő, tipikusan Gryllus Dorka stílusába passzoló szett – mondjuk azt nem lehet mondani, hogy a színésznő túltolta volna az eleganciát aznap este.

Kondákor Zsófia

Kondákor Zsófiát ezúton is üdvözöljük: szerintünk az ilyen eseményeken pontosan ilyen látványos színekben érdemes megjelenni. Fazonra viszont ez sem egy túlspilázott ruha, és mintha a cipő is inkább elvenne a vörös drámaiságából ahelyett, hogy erősítené azt. Jópofa ez a nyaklánc, a haj pedig elképesztően precízen és szorosan van összefogva, ami egy kis szigort és fegyelmezettséget visz az összképbe.

Madár Veronika

Kondákor Zsófi után következzen Madár Veronika, aki frizurában pontosan az ellentéte annak, amit Jóban-rosszbanos kolléganője képviselt: az övé egy nagy, látványos és kifejezetten szabadjára engedett frizura. Öltözékének a kevésbé izgalmas fele látszik a fenti képrészleten, ehhez a fekete felsőhöz egy rózsamintás, térd fölött végződő szoknyát vett, öv helyett/gyanánt egy rózsaszín szalag fogta össze a derekát – az egyik kedvenc részletünk Madár Veronika szettjéből.

Sztarenki Dóra

Sztarenki Dóra fent a díjával a kezében látható, és mi simán adnánk neki egy második kitüntetést már csak önmagában azért, hogy volt bátorsága és humorérzéke egy ennyire különleges ruhát választani erre az estére. Merthogy ez nem egy ruha ruha, hiszen overálhoz hasonló a fazonja, de nemcsak emiatt különleges, hanem a színkombináció is teljesen szokatlan, és talán nem kell külön felhívni a figyelmet arra, milyen érdekesen változtatnak irányt a csíkok a ruha különböző részein. Mi azért felhívtuk, biztos, ami biztos.

Farkas Franciska

Ki tetszett a legjobban?

Ha Farkas Franciska ott van egy eseményen, rendszerint bekerül a heti trendbe a hat leglátványosabban felöltözött híresség közé, mert mindig stílusos, mindig különleges, mindig meglep minket valamivel. Mondjuk általában megosztó személyiség ő, nem nyeri el a közönség 100%-ának tetszését, de nyilván nem is ez a célja.

Ezen az estén egy magához képest szokatlanul szexi öltözékben érkezett, de az egész szettet rendesen az ő esetében is csak a fotóösszeállításban lehet megnézni, a fenti képrészlet alig érzékeltet valamit. A színésznő az Instagramjára is jó sokat posztolt erről az eseményről, ahol egy klasszikus, estélyre nagyon illő fazont viselt különleges anyagokból és egy izgalmas színösszeállításban.

Ha végignézte a képeket, kérjük, szavazzon! Önnek ki tetszett a legjobban?