Egyre több híres nő vállalja be, hogy smink nélkül mutatkozik egy-egy kampány kedvéért, vagy pusztán önszorgalomból, tolmácsolva ezzel azt a manapság igen elterjedt nézetet, hogy nem kell a jöjjelt is az arcunkra kenni azért, hogy szépek és kívánatosak legyünk mások szemében (is).

magyar hírességek is időről időre posztolnak magukról szupertermészetes fotókat, a külföldi celebek meg pláne. Legutóbb Demi Lovato vette le a póthaját és mosta le magáról az összes sminkjét, és bár nem nyűgözött le vele mindenkit (mondván, 25 évesen mindenki szép, akár sminkel, akár nem - és ezért sokaknál nem is ért célba az üzenet), az akciója attól még igazán bátor és követni való cselekedetnek minősül. És persze ne feledkezzünk meg Alicia Keys-ről sem, aki évek óta nem festi magát, még ha ezt nem is hiszi el neki mindenki. 

#XtinaPAPER

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés,

Most Christina Aguilera is beállt a sorba, ami azért is tekinthető különlegesnek, mert őt jórészt azóta nem láttuk cicomázatlan arccal, hogy 13 éves korában együtt ugrabugrált a Mickey Mouse Clubban Justin Timberlake-kel és Britney Spears-szel. Ennek fényében a külső szemlélő akár azt is feltételezhetné, hogy azért jelenik meg mindig és mindenhol talpig sminkben, mert a külseje nem alkalmas arra, hogy a természetes szépséget promózza. Nos, most, 2018-ban, a Paper magazinnak adott interjújából kellett megtudnunk, hogy ez nagyon nem így van. 

#XtinaPAPER

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés,

Tisztában vagyunk vele, hogy elég merész dolog egy 37 éves nőről kijelenteni, hogy smink nélkül (oké, legyünk pontosak: aligsminkben) úgy fest, akár egy 16 éves tinédzserlány, de az énekesnő esetében ezt mégis bátran meg merjük tenni. A magazin cikkét ugyanis a róla készült természetes, minimális sminket tartalmazó fotókkal illusztrálták, amelyek olyan jól sikerültek, hogy szinte el sem hisszük, hogy őt ábrázolják.

Aguilera 19 éves volt, amikor a Genie In A Bottle című számával berobbant a popvilágba, majd 22 éves korában Xtina lett belőle, amely átváltozással az „agresszív szexuális oldalát” kívánta megismertetni a nyilvánossággal. 26 évesen a klasszikus jazz, soul és blues zenei stílusok felé fordult, 31 évesen pedig beállt zsűritagnak a Voice című műsorba.

#XtinaPAPER

Paper Magazine (@papermagazine) által megosztott bejegyzés,

Két gyereke született, Max nevű fia 10, lánya, Summer pedig 7 éves, szóval az évek során tényleg történt vele ez-az, ami akár, mint minden embernek, a külsején is megmutatkozhatna. De nem (hacsak nem kalkuláljuk bele, hogy több hírességgel együtt azért neki is sikerült visszatérnie a 2000-es évek szemöldökpoklából). 

Mindig is kísérletező kedvű ember voltam, aki imádott kiállni a színpadra, vagy egy klip kedvéért szerepet játszani. Előadóművész vagyok, ez a természetemhez tartozik. Ugyanakkor igazán felszabadító érzés, amikor értékelni tudod magad és a saját természetes szépségedet. 

 - mondta el az interjúban, de hozzátette, hogy senki ne várja tőle, hogy mostantól smink nélkül fog létezni, mert arra bizony sosem lenne képes. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A smink nélküli Christina Aguilera pont úgy néz ki, mint egy 16 éves tinilány

A 37 éves énekesnő a Paper magazinnak készített fotókon egyszerűen EL-KÉ-PESZ-TŐ-EN fest.

114 · Mar 27, 2018 04:40pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments