Azért vette most elő a Daily Mail Joshua Herdmant, mert a 30 éves színész elég brutál szóváltásba keveredett az Instagramon egy rajongójával, azt a szitokszót használva, amit nemrégiben Jennifer Lawrence is a szájára vett. Joshua Herdman onnan ismert, hogy ő játszotta mind a nyolc Harry Potter-filmben Gregory Monstrót, akinek a regény angol nyelvű eredetijében Gregory Goyle a neve, és aki a fenti képen a jobb szélen áll, az almák mellett. Crak és Monstro (azaz Crabbe és Goyle) a leggonoszabb varázslódiák, Draco Malfoy két fő haverja a regényekben és filmekben.

A The Sunnál meg lehet nézni a teljes beszélgetés screenshotját is, ami szerint egy Harry Potter-rajongó azt írta ismeretlenül Herdmannek, hogy miért használ kábítószert, ezzel baltázta el a színészi karrierjét, amire jó esélyei voltak. Az első megszólító üzenet is tartalmazott trágárságot, amire Herdman a válaszaiban csak rátett még pár lapáttal, többek között retardáltnak nevezve rajongóját, hozzátéve, hogy sajnálja, hogy az illetőnek gyereke született.

Hát ezt emésztgethetik most a Harry Potter-rajongók, de ennél talán érdekesebb az a fejlemény, hogy egyébként Herdman most már ketrecharcosként próbál a rivaldafényben maradni, alább megnézheti az egyik legutóbbi meccsét.

Elég látványos a változás, ugye?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gregory Monstro a Harry Potterből ketrecharcos lett

A gyerekszínészként ismertté vált Joshua Herdman nemcsak a ketrecben harcias: a minap nagyon durván leoltotta egy rajongóját is.

3 · Mar 28, 2018 09:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments