Azt már régóta tudjuk, hogy Leonardo DiCaprio csak és kizárólag modellekkel hajlandó összejönni, ezért tavaly a külföldi sajtó már egyből hárommal is összehozta fejben. Sajnos hamar kiderült, hogy a színésznek egyik nőhöz sincs (vagy maximum csak volt) köze, ezért az újságíróknak tovább kellett lépniük, és azóta alighanem a világ összes Sport Illustrated kiadványát őrjöngve lapozták fel, hogy rájöjjenek, ki lehet Leonardo DiCaprio legújabb kiválasztottja. 

Ha nem is jöttek rá egyből, nem állhattak messze az igazságtól, a Just Jared ugyanis most azt állítja (sőt, képekkel is tudja bizonyítani), hogy a színész összejött egy Camila Morrone nevű modellel és SZÍNÉSZNŐVEL. Ő eszerint, az utóbbi évek exeivel ellentétben, két szakmát is űz egyszerre, hiszen már szerepelt a James Franco rendezte Bukowskiban és a nálunk nemrég bemutatott Bosszúvágy című filmben is. Eszerint joggal bízunk benne, hogy hamarosan megtörik végre a DiCaprio minden modellel csak ideig-óráig jár-átok.

Most, hogy kiderült, tényleg komoly szerepet tölt be a színész életében (azért várjuk ki a végét!), tekintsünk is meg párat az argentin származású, 20 éves modell képeiből. Morrone egyébként egyre sikeresebb a szakmájában, de az hozott igazán nagy áttörést a karrierjében, amikor a fotója megjelent a török Vogue címlapján. 

Érdekes infó, de a lány állítólag Lucila Solas színésznő lánya, aki 2012-ben elég komolyan randizgatott Al Pacinóval, aki amúgy DiCaprio jó barátja. Hogy összeérnek a szálak, őrület! 

A modell és a színész közötti kapcsolat állítólag csak barátságnak indult, és ugyan a nagyonközeli források tagadták, hogy ez átfordult volna valami többe, de most úgy fest, tévedtek.