Tiffany Haddish egy pár nappal ezelőtti interjúban mesélte el, hogy egy tavaly decemberi bulin valaki odament Beyoncéhoz, és beleharapott az arcába. 

Erről a bizonyos valakiről csak annyit lehetett tudni, hogy színésznő, de Beyoncé nem kívánta felfedni a kilétét, ahogy ott helyben - hiába tanácsolták neki - agyon sem akarta verni. Azt mondta akkor, hogy fölösleges foglalkozni ezzel az egésszel, ugyanis szerinte a színésznő nyilvánvalóan kábítószer hatása alatt állt. 

A rajongók azzal a lendülettel áttúrták az egész internetet információk után kutatva, meg persze a sajtó is azonnal ráharapott (haha) a témára, és minden lehetséges módon megpróbálta kideríteni, ki haraphatta meg az énekesnőt. Szerencsére a Page Six szokásos nagyon biztos forrásai már tudni vélik a választ, és ugyan még senki sem erősítette meg, egyhangúlag állítják, hogy az Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen című film Alexa Woods-sza, 

SANAA LATHAN VOLT A HARAPDÁLÓS. 

A színésznő ugyanakkor tagadja a vádakat, és egy rövid tweet-ben a rajongóknak is elmagyarázta, miért nem lehetett ő a tettes. Azt írta, nevetséges a feltételezés, soha nem harapta meg Beyoncét, de ha meg is tenné valaha, az csakis szeretetből történne. Egyelőre nem tudni, ki mond igazat, eddig sem Lathan, sem pedig Beyoncé szóvivői nem nyilatkoztak a témában.