Az X-Faktorból és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból megismert Tóth Andi igen dekoratív lány, amit ő maga is gyakorta igyekszik nyomatékosítani a közösségi oldalain.

A celebek közül először Pintér Tibornak tűnt fel ez, és fejezte ki mélységes hódolatát az énekesnő iránt, mondván, ő az abszolút zsánere (korában, színeiben, személyiségében), Tóth Andi azonban visszautasította a közeledését. Persze az élet itt nem állt meg (bár az akkor egy igen fájdalmas időszak volt), most ugyanis egy másik híres férfi, Rippel Ferenc került közelebbi kapcsolatba vele. A páros a Nagy Duettben fog együtt fellépni, és egy ilyen munka nyilván csak akkor működhet két ember között, ha nem viszolyognak egymástól. Nos, Rippel biztos, hogy nem viszolyog, a Blikknek  el is mondta, mennyire: 

Tóth Andi tényleg a zsánerem, egy fiatal kis bombázó, de ebben a kapcsolatban azért lesznek nehézségek, itt ugyanis ő lesz a főnök. Ezt azért nem viselem jól, be kell vallanom, nagyon ritka helyzet az olyan, amikor valakit hagyok, hogy dirigáljon nekem. [...] 

„Andi nagyon szimpi nekem, dögös, vicces, vagány csaj, aki, ha kell, pofázik, ha nem, akkor is. Ebben a lányban nagyon sok lehetőség van, és ha most elkezd jobban figyelni magára, akkor rengeteg mindenre lehet képes. Mondtam is neki, hogy nem véletlenül sodorta mellém az élet, tanuljon ő is tőlem egészséges, tudatos életet” - tette hozzá Rippel. 

Mielőtt az esküvőjüket kezdené el szervezni, szólunk, hogy a 46 éves tornász két hónapja él hosszú és boldog párkapcsolatban egy Viktória nevű lánnyal, aki egyébként csak négy évvel idősebb Tóth Andinál, és - ahogy Rippel fogalmaz - „nem féltékeny, agilis, és érti a testet”, bármit is jelentsen ez. Hát, így. 

Borítóképünk a tavaly Story-gálán készült, a tornász mellett Kozsót látja.