Tóth Gabi énekesnő összejött Krausz Gábor séffel, akit többek között a Séfek séfe című főzős műsorból lehet ismerni. Már vagy egy hónapja nem titok a köztük lévő kapcsolat, az Instagramon Krausz és Tóth Gabi is több közös fotót publikált már.

❤️

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Viszont tegnap, azaz csütörtök este volt a Playboy Man of the Year nevű díjátadó gála Budapesten, és ez volt az első sajtónyilvános esemény, amin Tóth és Krausz együtt, párként vett részt, amint arról a Blikk rögtön publikált is kettő mosolygós-kézenfogós fotót.

És ezek a hírek is várnak mindenkit, akinek tart még a kávészünete:

  • A Borson, illetve volt ügyvédjén keresztül üzent ma éjjel a börtönből a nagyközönségnek B. László, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolnak. Ő bevallja, hogy bűnös, és várja a büntetését azért, amit elkövetett: hogy az eszméletlen lányt betette az autójába és magával vitte. Azonban azt állítja, hogy ennél többért nem felelős, az egykori valóságshow-szereplőt nem ő gyilkolta meg.
  • A Blikk úgy tudja, hogy Jakupcsek Gabriella az őszi tévés évadban az ATV-n tér majd vissza.
  • Végül pedig a tegnap esti Fókuszból esetleg azt a riportot tudjuk ajánlani, amely Sárosdi Lilláról szól, arról a színésznőről, aki a Harvey Weinstein-botrány külföldi kipattanása után itthon is beindította az eseményeket. Azt mondja, nem bánta meg, amit tett, de egy időre visszavonul.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Gabi összejött Krausz Gáborral

Az énekesnő és a tévés séf viszonyát már az Instagramon is látni lehetett, csütörtök este együtt buliztak. Hírek kávé mellé!

1 · Apr 06, 2018 07:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments