Barack és Michelle Obama nem lesznek jelen Harry herceg esküvőjén. Ám nem azért, mert a meghívójuk elvesztett a postán és így nem értesültek az eseményről, hanem mert nem is küldtek nekik ilyesmit, annak ellenére, hogy kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak a herceggel. De persze elég logikus oka van annak, hogy ezt az esküvőt Obamáéknak ki kell hagyniuk.

A Hello magazin úgy tudja, a biztonsági szolgálat nem akarja vállalni a megnövekedett kockázatot, amit a volt amerikai elnök jelenléte jelentene egy olyan eseményen, amire már így is kiemelten kell készülniük.

Egyébként más politikusokat se nagyon hívtak meg az esküvőre, éppen emiatt és azért sem, mert Harry esküvője kevésbé politikai és diplomáciai fontosságú, mint Vilmosé volt. Diana kisebbik fia ugyanis csak ötödik a trónöröklési sorban (mikor Katalin hercegné megszüli a harmadik gyermekét, akkor a hatodik helyre kerül), és mint ilyen, szinte teljesen valószínűtlen, hogy valaha király legyen belőle, így az esküvője családiasabb lehet mint a bátyjáé volt. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az Obama házaspár nem mehet el Harry herceg esküvőjére

Annak ellenére, hogy kifejezetten jóban vannak a párral, nem kapnak meghívót.

9 · Apr 11, 2018 12:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments