Akinek nincs herótja a brit királyi családtól, az nagyon izgalmas korszakot él meg most. A két fiatal herceg közül az egyik ugyanis az esküvőjére készül, a másik pedig harmadik gyermeke születésére. Ez utóbbival kapcsolatban van egy újabb hírmorzsa, amit mi a Mirror magától beinduló videókkal súlyosbított honlapjáról csippentettünk fel.

Vilmos herceg nagy szurkolója az Aston Villa nevű csapatnak, akik közül a kedvenc játékosa bizonyos Jack Grealish. A brit trónörökös kedd este kint is volt a meccsen, a fenti borítóképen John Carew futballistával együtt szurkol. A mérkőzés vége felé ez a bizonyos Jack Grealish éppen berúgta a győztes gólt, amikor Vilmos herceg örömében állítólag önkéntelenül így kiáltott fel:

ragaszkodni fogok hozzá, hogy a baba azt a nevet kapja, hogy Jack!

Amihez állítólag pici szünet után tette hozzá helyesbítésként, hogy:

...vagy Jackie!

Merthogy Vilmos herceg állítólag ezzel szeretne kedvenc futballistája előtt tisztelegni, de közben könnyen lehet, hogy véletlenül kikotyogta a születendő gyermek nemét, amit a születésig valamiért titokban tartanak (vagy legalábbis titokban akartak tartani). Íme a 22 éves futballista, akinek a neve, ha ez az egész komoly, meg lesz örökítve a brit monarchia történelmében. Mindenesetre a fogadóirodák(nál fogadó játékosok) az Arthur, illetve Alice neveket tartották a legesélyesebbnek – eddig. Persze Katalin hercegné már bármikor szülhet, szóval bármikor kiderülhet, hogy ez az egész csak vicc, vagy egyenesen szándékos médiahekk volt Vilmos herceg részéről.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Úgy tűnik, Vilmos herceg fiúgyerekre számít

Ha ez nem vicc vagy médiahekk Vilmos herceg részéről, akkor a születendő baba neve is megvan már. Meccsnézés közben szólta el magát az apuka.

5 · Apr 12, 2018 02:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments