A szórakoztatóipar ezen a hétvégén elsősorban a Coachella-fesztiválról szólt, ezen a kaliforniai zenei rendezvényen gyűlt most össze mindenki, aki valamennyire híres és/vagy nem lakik túl messze. A pénteki felhozatalból a meglepetésvendégként beugró Rita Orát emeltük ki, de a szombat éjszaka legnagyobb dobása Beyoncé koncertje volt. Nézzük is meg rögtön a sajtófotókat!

Nagyon menő meglepetésvendégeket a színpadra hívni, hát ezt tette Beyoncé is. Gyakorlatilag mindenki beugrott a műsorba, akinek valami komolyabb köze volt a Destiny's Childdal ismertté vált énekesnő karrierjéhez. Ott volt például a Destiny's Child másik két tagja.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Aztán ott volt Beyoncé férje is, Jay-Z, akiről például a JustJared #beychella-közvetítésében több képet is meg lehet nézni.

#beyoncé x #jayz performing at #coachella 🎤💍 @beyonce

A post shared by Dj Cozi Jigga (@aherculturenews) on

Na és pont Solange Knowles, Beyoncé húga maradt volna ki a szórásból? Dehogy maradt, ő is fellépett a koncertként megeleptésvendégként. Elég konkrét volt a koreográfia – amint azt ettől a családtól megszokhattuk, a két testvér egyszerre, ütemre riszált és tárogatott nagy elánnal, ezzel is harcolva a nők egyenjogúságáért.

Ezen kívül Adele például a tévéből nézte a műsort és otthon a szobában rázta a fejét, amint azt nyilván ön is teszi most Beyoncé művészetének mindent elsöprő erejével szembesülve.

Mood 3 #Beychella

A post shared by Adele (@adele) on

What a time to be alive!

– ahogy a költő mondja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kész celebátjáróház volt a Beyoncé-koncert a Coachellán

A harmadik meglepetésvendég után akkor lepődtünk volna meg, ha kimarad valaki a nagy közös riszálásból-tárogatásból. Mondjuk Adele csak otthonról nézte.

10 · Apr 15, 2018 04:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments