Tegnap már beszámoltunk arról, hogy Hódi Pamelának új pasija van, akivel boldogságuk egy kincs, és csak az övék. Ebből arra következtettünk, hogy Berki Krisztián exe kicsit háttérbe vonul, már ami a magánéletét illeti, ehhez képest mára egy csomó újdonságra ébredhettünk. A TWN-nek elárulta, hogy az új barátja 

NAGYON HÍRES,

és egy sportoló. A nevét persze egyelőre nem osztotta meg velük, de azt igen, hogy tegnap reggel óta még nem változott semmi, és továbbra is remekül megvannak. 

Hihetetlen, hogy mindenben számíthatok rá, ha jó dolog történik velem, ha rossz, mindig ott van, és támogat, velem örül. Egy igazi társ! És ami egy édesanyának, így nekem is nagy öröm, nagyon jól kijön a lányommal. Natikával imádják egymást, gyakran kérdezi, mikor jön majd hozzánk, mikor láthatja - nagyon megszerették egymást

- nyilatkozta. 

Mit írnak még a lapok? 

  • Volt pasiját, Berki Krisztiánt mindeközben Baukó Éva buktatta le, hogy még mindig fent van Tinderen. Dacára a hatalmas szerelemnek Katona Renáta és közte, Berki bátran vállalja, hogy még mindig nézegeti a társkeresőt, azt mondja, olyan ez számára, mint az iwiw. Katona Mazsi Renátát nem hatja meg a dolog, elég biztos magában és a szerelmükben. Megnyugtató. 
  • HOPPÁ: Levetkőzött Farkasházi Réka - írja a Blikk, az ember pedig remegő kézzel kattint a címre. Nos, félig-meddig ki kell, hogy ábrándítsunk, a cikk ugyanis arról szól, hogy a Barátok közt egykori színésznője, Farkasházi Réka sok év után váratlanul tér vissza a tévé képernyőjére: a Tanár című sorozatban lesz látható aligruhában, fehérneműben. 
  • Sebestyén Balázs kisfia a kertjükben talált egy kígyószerű állatot. Ha ön tudja, mi ez, a Facebook-on megoszthatja a műsorvezetővel.