Alig egy hete volt, hogy Baukó Éva egy élő Facebook-bejelentkezésben elárulta: Berki Krisztián megfenyegette és megalázta őt. Mindez egy Fem3 Café forgatásán történt kis incidens miatt, amiért Berki nem hagyta szóhoz jutni Baukót. Berki úgy reagált a műsorvezetőnő vádjaira, hogy a TWN-nek lenyilatkozta: Baukó illuminált állapotban ment be dolgozni. Erre egyből jött válasz:

Úgy tűnt, hogy ezzel, illetve azzal véget is ért a sztori, hogy a TV2 meghozta a döntést: ketten nem vezetnek együtt műsort a jövőben. A Blikk most úgy értesült, hogy Berki Krisztián is indított egy pert. A celeb jogi képviselője elárulta a lapnak, hogy nem csupán rágalmazásért vagy becsületsértésért tettek feljelentést, hanem zaklatás miatt, mert az ügyvéd álláspontja szerint Baukó Éva viselkedése és kijelentései kimerítik a zaklatás vétségének fogalmát.

Berki nem pénzt akar, csak meg akar húzni egy határt, hogy tudják az emberek, hogy mit lehet és mit nem.

Más!

Ezzel párhuzamosan a Bors egy igen nagy cikkben értekezik Berki Krisztián egy Instagramra feltöltött videójáról. Az ominózus videó egy timelapse, ami azt mutatja be, hogy elmotorozik a Széchenyi tértől a Nánási útig. A Bors kielemezte a felvételt és megállapította, hogy több tucat szabálysértést követett el. A cikkben megszólaló  közlekedésbiztonsági szakértő szerint

"a járművezető előre megfontolt szándékkal, folytatólagosan, másokat veszélyeztetve közlekedett."

Berkit is sikerült elérni az üggyel kapcsolatban, aki a következőt nyilatkozta.

"Honnan veszik, hogy én vezettem? [...]"

 Ez egy fontos dolog, hisz így sikerült megúsznia egy korábbi esetet is, amikor olyan videót tett fel az Instagramjára, amin valaki 255-tel száguld az M7 autópályán.

Itt feljelentés is volt, de nem lehetett bebizonyítani, hogy a volán mögött Berki Krisztián ül. Sőt, az is megkérdőjelezhető - bár azért kimatekozható - hogy tényleg 255-tel ment-e. Ha a tényeket nézzük, akkor ebben az esetben az mondható el, hogy Berki Krisztián Instagramjára felkerült egy videó, amin valaki az M7 autópályán halad egy személygépjárművel, aminek a kilométerórája - lehet, hogy hibásan - 255-öt mutat.

(Blikk, Bors)