Ed Sheeran az a 27 éves angol fiatalember, akit az tett 2017-re a világ legsikeresebb dalírójává-zenészévé, hogy úgy tud teljesen tartalmatlan, senkit nem irritáló, de agresszívan fülbemászó számokat gyártani, hogy közben az a popsztárallűrje, hogy úgy csinál, mintha ő csak egy átlagos srác lenne. Ed Sheeran ugyanolyan mesterien titkolja személyiségének érdekes vagy egyéni részleteit, mint Taylor Swift, így állhatott elő az a helyzet, hogy még a testőre is jobb fejnek tűnik, mint ő maga. Ed Sheeran testőre ugyanis egy Kevin Myers nevű férfi, aki az alábbi instagramfiókba pakolja a munkájáról készült képeket. Ő az ott a bal oldalon a szatyorral.

When bae takes you shopping @Burberry

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

Myers Instagramja akkor a legviccesebb, amikor a kelletlen arckifejezésével szétbombázott sztárfotókat posztol. Ez az egyik kedvencünk, ez Sheeran mellett Saoirse Ronan háromszorosan Oscarra jelölt színésznőt is tartalmazza. Elsőre nem könnyű rajta kiszúrni Myerst, de ott van ő is.

Always. Watching.

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

Ed Sheeran a Brit Awards díjkiosztón is nagy biztonságban volt.

I'm always watching

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

Elég sokat hozzátesz az egészhez, hogy Myers nem az a deltás-kigyúrt, szekrényméretű, első pillantásra kőkeménynek látszó izomagy, akinek az ember a testőröket elképzeli.

Myers azon is humorizál, hogy mekkora sztár lett ő, hogy a Daily Mail cikke nyomán most már tényleg az egész internet ismeri.