Az ember elgondolkozik, hogy ha Vasvári Vivienék, a Feleségek luxuskivitelben című realitysorozat szereplői tényleg annyira gazdagok, akkor miért vannak rászorulva, hogy ilyen szinten bizniszt csináljanak a gyerekük születéséből. Merthogy tegnap este Vasvári Vivien posztolta az Instagramra az első képet újszülött kisfiáról, de a fotó, amint azt az Instagramon megszokhattuk, reklám, ugyanis a felirat azt tartalmazza, hogy majd a Hot magazinban lesznek exkluzív fotók és interjúk a szüléssel kapcsolatban.

Szokatlan viszont, hogy ezt az üzenetet Vasvári megtoldja zárójelben a következővel:

A fotó a szerző kizárólagos tulajdonát képezi, az oldal követőinek szól. Engedély nélküli másolása, bármilyen módon történő felhasználása, vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, amelyet a törvény büntet.

Ennek megfelelően mi nem is embeddeljük a kérdéses fotót, nehogy ennyivel kevesebb Hot magazin fogyjon, sőt, szolgálunk egy jó tippel Vasvári Viviennek: ha tényleg azt szeretné, hogy csak a követői lássák, hogy mit posztol az Instagramra, klikkelje be az erre vonatkozó beállítást az Instagramon, és máris nem lesznek nyilvánosak a posztjai. Mindenesetre azt még muszáj elmesélnünk, hogy a Hot magazin exkluzív cikkéről, a szerzői jogokról és a törvény büntetéséről szóló posztot Vasvári Vivien azzal a mondattal kezdi, hogy

Az élet valódi értelme, hogy miért érdemes igazán élni. *

Ha önnek ezután még kávéra van szüksége, akkor a kávé mellé a további hírmorzsákat ajánljuk a figyelmébe:

  • Király Linda levideózta Beyoncét (és Kelly Rowlandet) egy bulin! A felvételt posztolta az Instagramra, és ő ugyan nem írja, hogy azért posztolta volna, hogy ne nézze meg senki, a biztonság kedvéért nem embeddeljük ezt sem, kattintson érte ide!
  • Radics Gigi pedig Quincy Jones születésnapi buliján volt ott, még énekelt is. Quincy Jones többek között Michael Jackson producere volt, emlékeztet ez a dodzsemes X-faktor-promó az RTL Klubon  a Fókuszban.
  • Megjelent az új Best magazin is, aminek a címlapján Gergely Róbert látható, aki szegény továbbra is a válása miatt érdekes. A szalagcím arra hívja fel a figyelmet, hogy az énekes azért vált el jóval fiatalabb feleségétől, mert Némedi-Varga Tímea gyermeket szeretett volna, igaz, ezt már eddig is tudni lehetett nagyjából.

És akkor mostantól próbáljunk arra koncentrálni, hogy hála Istennek kezdődik a hosszú hétvége.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Luxus Vivien posztolta az első fotót újszülött kisfiáról, de nem mutathatjuk meg

A Feleségek Luxuskivitelben sztárja a pár napos csecsemővel is reklámoz, Király Linda viszont levideózta Beyoncét és más hírek.

6 · Apr 27, 2018 08:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments