Kanye Westnek mintha elgurult volna a gyógyszere már megint, és a legutóbbi nyilatkozata szerint tényleg olyan szereket szed(ett az utóbbi időben), amik „nagyon belekavartak az agyába”. Vagy lehet, hogy pont az a baj, hogy már nem szedi őket az orvosok utasítása ellenére? De kezdjük a sztorit az elején, azaz ezzel a videóval, amin a Kim Kardashian rapperférje a TMZ nevű kiadvány stúdiójában nyilatkozik.

Kanye West már korábban is lelkesen kiállt Donald Trump mellett, és mondjuk ez még mindig nem jelenti automatikusan azt, hogy megőrült volna, de azért pont egy afro-amerikai személytől mindenképpen furcsa. Messze túl van azonban azon a bizonyos vékony, vörös határvonalon Westnek az a monológja, ahol a szabadságról filozofál a fenti videóban, és ennek részeként azt fejtegeti szinte magából kikelve, hogy:

Az ember hall a rabszolgaságról, hogy 400 évig [tartott]. 400 évig?! Ez úgy hangzik, mintha a saját választásuk lett volna.

Megfoghatatlan, hogy egy afro-amerikai személy hogyan tud odáig eljutni, hogy rabszolgának elhurcolt ősei saját maguk felelősek azért, hogy rabszolgaságba kényszerítették őket, és a fenti videón a TMZ egyik szintén afro-amerikai munkatársa válaszol is, hogy a vélemény egy dolog, de azért a történelmi tényekkel még egy olyan híres rapper véleménye se menjen szembe, mint Kanye West.

A legfrissebb fejlemény az ügyben a következő, most jönnek be a képbe a gyógyszerek: azt már korábban is mesélte West a TMZ-nek, hogy 2016-ban zsírleszívást csináltatott („hogy ne nézzen ki kövérnek” a turnéján), és attól kezdve gyógyszerfüggő lett. A legfrissebb közleményében konkrétan a rabszolgás eszmefuttatásra reagál, megemlítve, hogy az orvosok napi három tablettát írtak fel neki valamiből, de ő most saját kútfőből úgy döntött, hogy heti egy-kettő is elég lesz. A TMZ-nek a következő magyarázatot juttatta el nagy felháborodást kiváltó megszólalása kapcsán:

Azért hoztam fel ezt a négyszázév-témát, mert nem maradhatunk mentálisan rabok további 400 évre. Szabad gondolkodásra van szükség most azonnal. Maga ez az állítás is a szabad gondolkodás egy példája volt... Csak egy ötlet volt.

Hát ezt mindenki értse, ahogy akarja, mindenesetre reméljük, hogy Kanye West megbirkózik a gyógyszerfüggéssel és ha vannak, egyéb problémáival – mégiscsak három gyerek apukájáról van szó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáz van Kanye West gyógyszerelésével

Kanye West azt mondta, hogy a rabszolgák maguk választották a 400 év rabszolgaságot, aztán a felháborodásra hozzátette, hogy nem szedi rendesen a gyógyszerét.

3 · May 02, 2018 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments