Mindig is tudtuk, hogy a volt Való Világ győztes az élet császára, egy mindenhez is értő, fantasztikus személy, akire, ha úgy adódna, az univerzum megmentését is rá lehetne bízni gondolkodás nélkül. Alighanem erre készül ő maga is, de addig, amíg nincs veszélyben az univerzum, egyéb jótetteket hajt végre gyakorlásképp, legutóbb például kibékítette Észak- és Dél-Koreát azzal, hogy egy levélben megkérte Kim Dzsongunt, hogy ugyan álljon már le az atomprogramjával, és lőn. 

Nem hiába munkálkodtam az elmúlt időszakban! Médiacsendőrként eltöltött perceim egy békésebb, biztonságosabb, stabilabb világrend létrejöttéhez vezettek. Kedves barátom, Kim, miután a sajtóból értesült a hozzá intézett intelmeimről, fejet hajtott, és megkezdte a tárgyalásokat az Egyesült Államokkal. Most, hogy személyesen is átvette a levelemet, nem tétovázott, bejelentette a Koreai-félsziget atommentesítését

- nyilatkozta Alekosz a Borsnak

Ezek után nehéz lesz felvenni a fonalat bármivel kapcsolatban is, de azért próbáljuk meg, és tekintsük át, mit írnak még a lapok ma reggel. 

  • Bors színházi informátora szerint talán újra összejöhet Janza Kata és 22 évvel fiatalabb exe, Pesák Ádám. Állítólag ki akarják hagyni a sajtót a dologból, és inkább ketten döntenék el, hogy folytatják-e a kapcsolatot, vagy sem. Bölcs gondolatnak tűnik. 
  • A Blikk arról számol be rejtélyesen, hogy Gesztesi Károly szinkronizálni tanít gyerekeket egy színitanodában. 
  • Görög Zita feltöltött egy képet az Instájára, amelyen a születendő gyereke édesapjával, a 31 éves Laczkó Zsolttal csókolózik. A kommentelőknek meg most jutott eszükbe felháborodni: szerintük igazán nem szép dolog Görög Zitától, hogy egy futballistával jár. Szerinte meg az. (Bors)
  • Berki Krisztián a Rosszfiúk Ázsiában című, Ambrus Attilával közös könyve sikerén felbuzdulva magánéleti könyv kiadásán dolgozik. Hódi Pamela is gyanús ebből a szempontból, majd kiderül, ki lesz a gyorsabb. 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments