Most nyugodtan felejtse el azt a sztereotípiát, hogy a szépségkirálynők naiv, ártatlan kis nebáncsvirágok, akiket egy tavaszi szellő is megvisel - a tavalyi Miss Universe-győztes, a dél-afrikai Demi-Leigh Nel-Peters ugyanis nagyon durván bebizonyította az ellenkezőjét (bár a 2016-os győztes se volt piskóta). 

Alighanem fel kellett dolgoznia a történteket, ezért csak most mesélte el, hogy egy évvel ezelőtt

AUTÓSTUL AKARTA ELRABOLNI öt FÉRFI A NYÍLT UTCÁN, FÉNYES NAPPAL. 

„2017. június 7-én, egy hónappal azután, hogy megnyertem a Miss Universe szépségversenyt, épp egy dél-afrikai rendezvényre tartottam az autómmal, amikor öt férfi megtámadott. Nagyon ijesztő volt, de hálistennek három hónappal az incidens előtt elvégeztem egy női önvédelmi tanfolyamot, ahol arra is felkészítettek, miként kell reagálni egy ilyen helyzetben. Épp a piros lámpánál álltam, és amikor megláttam, hogy ezek fegyverrel fenyegetnek, azonnal kiszálltam, és átadtam nekik az autót.”

De amikor kiszálltam, az egyik fickó megpróbált visszatuszkolni az autóba. Akkor úgy éreztem, inkább lőjenek le, de biztos, hogy nem leszek az a személy, akit elrabolnak, és soha többé nem kerül elő. Szóval azzal a lendülettel torkon vágtam, és ahogy csak tudtam, elfutottam

- idézte fel a történteket a 22 éves Miss Dél-Afrika. 

Ezek után már azt sem tartja nagy ügynek, hogy New York-ban kell élnie, ahol azért, lássuk be, bármikor előfordulhatna vele hasonló. A mellékelt ábra viszont azt mutatja, hogy Demi-Leigh Nel-Peters valóban nem egy áldozat-típus. 

(Page Six)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Miss Dél-Afrikánál vagányabb szépségkirálynő még nem született erre a világra

Fényes nappal akarták elrabolni az utcán az autójával együtt, de ő nagyon nem hagyta magát.

35 · May 04, 2018 12:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments