Megyeri Csilla 2017 elején tett szert országos ismertségres, mikor a Púder című műsorban magát előtérbe helyezve azt mondta más nőkről, hogy „rusnyább társaink”, és a szomszédjának kislányára, hogy "bazári majom". Ennyi pedig elég is volt ahhoz, hogy feljebb lépjen egy kategóriát a celebranglistán és már szerepelt az Ázsia Expresszben, legújabb munkája pedig A nagy duett volt.

Ennek a backstage-ében kapta el a Bors egy videóinterjúra, ami mindössze három perc, de mégis olyan mélységeit tárja fel Megyeri Csillának, hogy a 180 másodpercnél több idő kell az információk feldolgozásához.

A celebritáshoz a nézők küldhettek kérdéseket, az első ezek közül az volt, hogy mi lenne a legszívesebben, miután pedig Megyeri leszögezte, hogy mindenképp ember végül néhány gondolati bukfenccel eljutott oda, hogy inkább kutya, hiszen

úgy véli, előző életében egy kutyus volt.

Ezt pedig onnan tudja, hogy mikor meglát egy elesett kutyát, akkor összerándul a szíve, megsajnálja és akár segít is rajta. (A műsorvezetővel végül ebből azt szűrték le, hogy jó szíve van.)

Azt követően pedig, hogy ezt a kérdést ilyen alaposan kivesézték érkezett is a következő: hogy képzeli el magát Megyeri Csilla nyugdíjasként? A válasz pedig:

Mint Medveczky Ilona, ilyen díva, dáma.

A lényeg, hogy menő nagymama szeretne lenni, akire büszkék lehetnek az unokák, bár egyelőre azt is elképzelhetetlennek tartja, hogy gyereket szüljön a közeljövőben. 

Szóval ilyen sokrétegű személyiséget ismerhettünk meg benne, ha pedig kíváncsi a teljes videóra, itt megnézheti.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megyeri 'rusnyázó' Csilla nyugdíjasan Medveczky Ilona szeretne lenni

Egyébként előző életében meg kutya volt.

12 · May 06, 2018 10:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments