Helikopterezett a Való Világban, majd a médiában helyezkedett el (tapsoltatóember lett), járt Nádai Anikóval (de mennyire!), most pedig emberrablással gyanúsítja a rendőrség Aurelio Caversacciót. 

Az eset állítólag tavaly ősszel történt Baján, de a Kecsekeméti Járási és Nyomozó Ügyészség most indított eljárást három bajai (köztük egy budapesti tartózkodási hellyel rendelkező) férfival szemben, felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt, írja a Story magazin. 

A gyanú szerint egy férfi 180 ezer forintot lopott ki Aurelio zsebéből, majd egy Baja közeli település kocsmájában pihente ki a fáradalmakat. Aurelio több haverjával együtt, a szemtanúk szerint viperával és késekkel állig felfegyverkezve felkereste őt a helyszínen. A pultos testvére szerint kivonszolták őt a kocsma elé, felpofozták, majd egyikük autójába tuszkolták, és elvitték valahova. 

A férfi két nappal később került elő, elmondása szerint kirakták az út szélén. 

Aurelio nem cáfolta és nem is erősítette meg a történteket, ügyvédje, Pokker Zoltán ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy 

az eset valóban megtörtént, ügyfelemtől ellopták a pénzét, ő pedig sajátos módszerekkel akarta azt visszaszerezni, ez való igaz.

Hozzátette továbbá, hogy egyelőre csak a férfi vallomása áll rendelkezésre az ügyben (meg a videófelvételek, amelyeket pár nappal az eset után a rendőrség is megtekintett - a szerk.), és semmi egyéb bizonyíték nincs arra, hogy a gyanú megalapozott lenne. A nyomozás még hosszú ideig húzódhat, a gyanúsítottak egyelőre szabadlábon védekezhetnek. 

Aurelio Caversacciónak nem ez az első rendőrségi ügye egyébként, 2015 őszén 57 gramm kokaint találtak nála egy közúti ellenőrzés során, amiért egy év két hónap börtönbüntetést kapott, két évre felfüggesztve. Hálistennek az pont 2017 őszén járt le.