Molnár Anikó azt nyilatkozta a Hot! magazinnak, hogy a testsúly karbantartását nehezítő inzulinrezisztenciája ellenére (vagy éppen ezért, nem tudni) végre TÉNYLEG megérett benne a gondolat, hogy diétázni és sportolni kezdjen. Azt mondja, az utóbbi öt évben egy romboló párkapcsolatban leledzett, amiből sokkal hamarabb ki kellett volna szállnia.

Sokkal előbb észhez kellett volna térnem, túl sokáig hagytam, hogy bántsanak. A vége felé már élni sem volt kedvem, elvesztettem önmagam.

Újra vannak céljai, továbbá azt igyekszik kideríteni, milyen módszerekkel szabadulhatna meg 15 kilótól. Erre azért van szüksége, mert nem tudja elképzelni, hogy ilyen méretekkel bárkinek is tetsszen. 

Nem szívesen nézek a tükörbe, mert rondának látom magam. Ez az elmúlt öt év annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy torzult az önképem.

Újra jó csajnak akarja érezni magát, ehhez kell a diéta és a mozgás, meg az, hogy ismét kés alá feküdjön. 

Kisebb melleket szeretnék, már beszéltem is egy plasztikai sebésszel, aki szerint ennek semmi akadálya. Az implantátum marad, hiszen anélkül túlságosan megereszkednének a kebleim. Jelenleg 100F-es melltartót hordok, ezt még kimondani is sokkoló

- nyilatkozta. Mondjuk az nem világos, hogy ha az implantátum marad, akkor hogy lesznek kisebbek a mellei, de ezt nyilván majd a szakember megoldja. 

Haladjunk tovább, és nézzük, mit írnak még a lapok! 

  • A Story magazin például azt, hogy Demcsák Zsuzsa úgy véli, kisebbségi komplexusokat gerjeszt a férfiakban azzal, hogy sosem kér segítséget, és mindent egyedül akar megoldani, mivel elfelejtett gyenge nőnek lenni. De azért egy szép napon ismét férjhez menne, ha úgy adódna. 
  • Cooky-t az az egy dolog tudja kiborítani, ha az anyósa és gyerekének anyja egyszerre sírnak, írja a Blikk.
  • Radics Gigiért omlanak a férfiak, volt, aki már a kezét is megkérte - az interneten keresztül. Az énekesnő válaszra sem méltatta :((( (ezt egyébként szintén a Blikkből tudjuk)