Melania Trump az utóbbi napokat kórházban töltötte, miután hétfő délután jóindulatú vesedaganata miatt megoperálták. A first lady-t kiengedték, jelenleg otthon lábadozik. 

Férje, Donald Trump ezt a remek hírt kívánta megosztani a követőivel Twitteren, de sajnos, ahogy a covfefés esetnél, most sem sikerült a megfelelő betűket leütnie a billentyűzeten, ezért történhetett meg, hogy a felesége egészségét éljenző posztban éppen a felesége nevét nem sikerült helyesen leírnia. 

Csodálatos, hogy visszatért a Fehér Házba a mi First Ladynk. Melanie remekül érzi magát. Minden imáért és köszöntésért hálásak vagyunk 

- szólt a tweet, amivel csak egyetlen probléma van, hogy a first ladyt nem Melanie-nak, hanem Melaniának hívják. Talán fel sem tűnt volna senkinek a dolog (hihetnénk, hogy ő így hívja), de Trump pár perccel a poszt után gyorsan javította az elütést, és a nejéből ismét Melania lett. 

Dehát az internetre mindig lehet számítani, így ez az aprócska hiba sem fog eltűnni nyomtalanul, soha az életben. Mondjuk ez még mindig kevésbé fájdalmas, mint amikor felköszöntötte Melania Trumpot a születésnapján