Melania Trump csütörtökön ünnepelte a 49. születésnapját, ebből az alkalomból pedig a férjének ismét sikerült jól megaláznia. Hiszen mivel is lepné meg a feleségét egy amerikai elnök, aki nem mellesleg milliárdos és egyébként 13 éve él házasságban a nejével? Nos, az ajándékkérdésben Donald Trumpnak még talán eddigi önmagát is sikerült alulmúlnia, ugyanis a nagy napra a feleségének

egy szép üdvözlőkártyát adott.

Ráadásul ha nem lenne elég, hogy ennyire személytelen dologgal lepte meg a feleségét, még erről büszkén, mint egy jó vicc, be is számolt a tévében. A műsorban egyébként hozzátette, hogy a lap mellé azért néhány szál virágot is adott Melaniának.

Persze igyekezett magyarázattal szolgálni arra, hogy miért alakult így a felesége születésnapja. Elmondása szerint az elnöki teendői annyira lekötik, hogy még erre sincs ideje. Az Indy100 számításai alapján azonban 2017 januárja óta arra viszont tudott időt szakítani, hogy 104 alkalommal elmenjen golfozni.

Ez pedig egy újabb nyomasztó sztori a Trump házasságból, ami magyarázatot adhat arra, hogy Melania miért irtózik egyre látványosabban a férjétől.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Melania Trump egy jó nagy megalázást kapott a férjétől születésnapjára

Az amerikai elnök büszkén nyilatkozott arról, hogy milyen ajándékot adott a nejének. Pedig erről talán jobb lett volna, ha inkább hallgat.

36 · Apr 27, 2018 02:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments