tk3s mega227627 001

Ami közös Amal Clooney lagziszettjében és Lourdes Leon hónaljszőrös reklámjában

2018.05.27. 08:46

Ez a cikk az eheti heti trend, amiben megint hat nőn keresztül mutatunk be egy eléggé kőkeményen aktuálisnak tűnő trendet. Mindenki nyugodjon meg, nem a hónaljszőrvillogtatásról lesz szó (pedig arról is lehetne), hanem egy színről, ami ezen a héten elég emlékezetes módokon jött szembe. De kezdjük az egészet még Harry herceg esküvőjén, és jussunk el onnan a fenti, hónaljszőrös reklámig! Megígérjük, hogy izgi lesz.

Amal Clooney

Most már egy picit több, mint egy hét telt el a királyi esküvő óta, és ebből a távlatból valószínűleg meg lehet állapítani, hogy a násznépben megjelent nők ruhái közül Amal Clooney-é volt az egyik legemlékezetesebb. A híres jogásznő kettővel ezelőtt is benne volt a heti trendben, akkor a haja miatt, hát most azért pécézzük ki, mert ezzel az egyszínű sárga ruhával telibetalált egy olyan árnyalatot, ami most nagyon benne van a levegőben. Hogy mennyire, azt máris mindenki megcsodálhatja a még hátralevő további öt nőn is.

Bria Myles

Bria Myles egy amerikai modell és instagramsztár, aki kedden teljesen más stílusban és eseménytípusra viselte szinte pontosan ugyanazt az árnyalatot. Itt feltehetőleg a sárga arra szolgál, hogy minél feltűnőbb legyen ez a szett, de persze érdekes azt is megfigyelni, hogy más bőrszínnel mennyire máshogy érvényesül ez a szín. Bria Myles abból él, hogy szexi és feltűnő és szexi és nagyon szexi, és ez a szett pontosan megfelel erre a célra.

Emily Ratajkowski

Minek szépítsük, Emily Ratajkowski karrierje sem különbözik sokban attól, amit Bria Myles csinál, csak Ratajkowski ugye jóval előrébb tart ezen a pályán. Annyival méghozzá, hogy ő már akár azt is megengedheti magának, hogy bizonyos eseményekre teljesen decens és visszafogott szetteket visel. Erre a fentire például szerintünk a legjobb szó a jópofa, remek kombináció a fekete-fehér pöttyös felső a citromsárga, felsliccelt szoknyával, amiből ezen a képrészleten kevés látszik csak, úgyhogy érdemes kattintani!

Anne Hathaway

Egy bizonyára fölösleges vallomás a cikk szerzőjétől: sose bírtam szegény csúnyácska, karizmátlan, számomra megfejthetetlen okból túlsztárolt Anne Hathaway-t. Na de most szerdán Stephen Colbert talkshow-jába menet annyira döbbenetesen jól nézett ki a 35 éves színésznő, hogy egyszerűen kihagyhatatlan volt ebből az összeállításból, annak ellenére, hogy a szettjében domináló szín nem is az a sárga, amiről ezt az összeállítás szól. Ez a nagyonretrós, zsebes szoknya ugyanis egyértelműen narancs és nem citrom, na de ott vannak hozzá a kiegészítők: a táska és a cipő, pontosan abban az árnylatban, ami annyira menő mostanában. Természetesen a fenti is csak egy képrészlet, mindent rendesen megnézhet, ha a fotóra kattint.

Luísa Sonza

Luísa Sonza egy 19 éves brazil énekesnő, aki az MTV egy eseményén viselte most csütörtökön a citromsárgát. Nem tudjuk, hogy direkt van-e, de őnála nincsenek 100%-ig összhangba hozva az árnyalatok: a leglátványosabb kontraszt a harisnya és a cipő között van, meg talán a melltartó is egy kicsit túl világos. De ha ezeken a részleteken nem akadunk fenn, akkor ez egy baromi jól összerakott szett, ami kicsit persze túl van a jóízlés határain, dehát nyilván egy MTV-eseményre egy 19 éves popsztár ne úgy öltözzön, mint egy ügyvédnő egy királyi esküvőre. Szóval Sonza a legextrémebb a hat közül, sokaknak biztosan nem fog tetszeni, de szintén sokaknak meg valószínűleg a kedvencek között lesz.

Lourdes Leon

Ki tetszett a legjobban sárgában?

A héten már volt egy hónaljszőrös hír, ráadásul Lourdes Leon ilyen szempontból már nem újság, szóval lehet, hogy nem vettük volna elő a Converse és a MadeMe nevű márkák közös, Madonna lányának főszereplésével készült kampányát, ha nem passzol ennyire jól ebbe a heti trendbe. De a helyzet az, hogy nemcsak Clooneyné meg a modellek-sztárok gondolják az, hogy mostanság a sárga egy nagyon menő szín, hanem ezeknek a cégeknek a marketingesei is. Ez a fotósorozat teljes egészében a citromsárga szín köré van komponálva, és érdekes megfigyelni, hogy amíg Anne Hathaway ezekkel az árnyalatokkal a hetvenes évekre utalgat, addig Lourdes Leon reklámfotói a kilencvenes éveket idézik nagy intenzitással. (Azt mondjuk leszámítva, hogy a kilencvenes években nem volt olyan menő a női hónaljszőr, mint most.) Nézze végig a fotókat, aztán várjuk az ön szavazatát is: ki tetszik a legjobban?