A TMZ írta meg először, hogy információik szerint Harry herceg és felesége, Meghan hercegné eldöntötték, hova mennek nászútra. A lap úgy tudja, hogy a pár Kanadában tölt majd el egy kis időt kettesben, és bár ők biztos, hogy nagyon elégedettek az úti céljukkal, egyes amerikai lapok emiatt kritizálják őket.

A Page Six újságírója szerint a friss házasok egyenesen a világ legunalmasabb helyére mennek kikapcsolódni. A Yahoonál pedig ezekkel az érezhetően csalódott szavakkal adtak hírt a dologról:

a hercegi pár, a világ összes helye közül, pont Kanadába megy nászútra.

Talán a napsütötte, fehér homokos tengerpartot hiányolják, vagy azt, hogy csak egyetlen útra mennek, pedig Pippa Middletot tavaly háromra is elvitte a férje, nem tudjuk, mindenesetre azért szó sincs arról, hogy Harrynek és Meghannak egy szerény nyaraláson kéne, az olcsó szálláson a konzervmájkrémet majszolnia a kanadai erdőben.

A TMZ ugyanis úgy tudja, hogy a Jasper Nemzeti Parkban húzzák majd meg magukat, egy 550 négyzetméteres szálláson, ami a "királyi" jelzőt viseli. Nem véletlenül, hiszen 1939-ben VI. György (II. Erzsébet édesapja) itt szállt meg a családjával, majd 2005-ben a királynő a férjével tért vissza a házikóba. Nem mellesleg pedig ilyen környezetben található: