Nehéz elképzelni, hogy valaki az Egyesült Államok jelenlegi elnöke hatására menjen férjhez, a Mamma mia és a Nyomorultak című filmekből ismert Amanda Seyfrieddel mégis ez történt. 

A 32 éves színésznő az angol Elle magazinnak adott interjút, amelyben kifejtette a véleményét a fegyverhasználatról (nagyon nem támogatja), arról, hogy amióta anya lett, miként áll a világhoz (rájött, hogy semmit sem szabad túlzottan a lelkére vennie, mert az csak időpocsékolás), és arról, hogy miért döntött úgy, hogy feleségül megy Thomas Sadoskihoz.  

Amikor Donald Trumpot megválasztották, az egész világ megőrült, én pedig úgy éreztem, ez egy olyan álom, amiből soha nem fogok tudni felébredni. És ha ez így van, inkább házasodjunk össze

- vázolta a körülményeket Seyfried, aki addigra már terhes volt Sadoskival közös  kislányukkal  (aki márciusban lett egyéves), de úgy fest, kellett egy löket ahhoz, hogy 2017 márciusában végül hivatalosan is ( és a legnagyobb titokban ) összekössék az életüket. Akkor csak találgatni tudtunk, hogy mégis mi volt ez a löket, de most már bizton tudjuk, hogy maga Donald Trump .