A magyar rendőrség egyre több mindent bevet annak érdekében, hogy végre kiderüljön az igazság VV Fanni eltűnéséről és haláláról. Az ügyben két fontosabb fejlemény is történt, amikről dr. Brodmann Péter ügyvéd beszélt a Borsnak. (A férfi korábban a gyanúsított B. László ügyvédje volt, de mióta kizárták az ügyből és a helyét más vette át, szívesen nyilatkozik az újságoknak.)

Az ügyvéd először arról beszélt a lapnak, hogy megtörtént a szembesítés B. László és az egykori VV-s egyik barátnője között, akiről a gyanúsított azt állította, hogy ő hívta fel Fanni lakására a lány eltűnésének estéjén. A mostani találkozás azonban nem vezett sok eredményre: B. Erika ugyanis azonnal sírva fakadt, mert állítása szerint annyira megviselik a történtek - írja a lap. 

Ami azonban ennél érdekesebb, hogy kiderült, a magyar rendőrség kérésére az FBI is beszállt az ügybe. Állítólag 70-80 millió forintért két ember érkezett a Szövetségi Nyomozó Irodától, akik luxuskörülmények között töltötték a napjaikat Budapesten. Azt, hogy milyen eredményre jutottak, egyelőre nem tudni.

De mi hír van még péntek reggel?

  • Szintén a Borsban jelent meg az a rendkívül érzékeny című anyag, hogy: Felismeri? Hatalmasra hízott Friderikusz Sándor. Ez pedig pont arról szól, amit a címe sugall, hogy a tévés felszedett pár kilót, a lap pedig azt boncolgatja, hogy vajon miért.
  • Természetesen Liptai Claudiáról is vannak friss hírek, aki a hétvégén tartja a lagziját. A buli ugyan szupertitkos lesz, de persze így is szivárognak ki róla infók, például az, hogy két napig fog tartani, nem lesz menyasszonytánc, a ceremóniamester pedig a műsorvezető egyik „tapsoltató” kollégája lesz.
  • Ezen kívül pedig, ha kíváncsi arra, hogy Novodomszky Éva férje - akivel másfél éve külön élnek - miket posztol a közösségi oldalaira és azokból a napilapok műelemzői milyen messzemenő következtetéseket vonnak le, akkor kattintson ide!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az FBI is beszállt a nyomozásba VV Fanni ügyében - hírek kávé mellé

Ezen kívül Liptai Claudia szupertitkos esküvőjének részleteiről is szó lesz, ahogy arról is, hogyan üzenget Novodomszky Évának a férje. Lapszemle!

8 · Jun 08, 2018 07:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments