A magyar celebhírek érezhetően szórakoztatóbbak lettek, amióta egyre gyakrabban van szó Pintér Tiborról, illetve most már nemcsak róla, hanem 20 éves szerelméről, Rubos Friderikáról is. Ezúttal a Blikkben jelentek meg ők, illetve pontosabban a Nemzeti Lovas Színház igazgatója beszélt arról, hogy egyrészt levágatta a haját (íme egy fotó az Instagramon), másrészt arról, hogy munkát ad majd barátnőjének az általa igazgatott színházban.

Rubos Friderika egyrészt szépségversenyző, de másrészt táncos is, így először a tánckar tagja lesz. A tervek szerint a simonpusztai Mátyás, az igazságos című előadásban debütál majd. Hadd idézzünk még másfél mondatot a Blikk csodás interjújából:

Fridinek is elmondtam, hogy a színpadon, amikor próbálunk, amikor egy új darabot rendezek, nincs magánélet, és neki tízszer jobban kell majd teljesítenie, nem érhet az a vád, hogy kivételezek vele. Én mindig a legjobb barátaimmal statuálok példát, velük vagyok mindig a legszigorúbb...

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pintér Tibor beveszi szerelmét a Nemzeti Lovas Színházba

A kigyúrt színházigazgató levágatta a haját, de 20 éves szerelmével lesz a legszigorúbb. Aki először háttértáncos lesz a Mátyás, az igazságosban.

23 · Jun 09, 2018 10:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments