Még egy kibeszélőshow erejéig visszatérnek a luxusfeleségek, ennek köszönhető ez a kis plusz muníció a műsor kapcsán. Az extra adásban minden bizonnyal téma lesz, hogy Vivi rövid pórázon tartja-e Fecsót vagy sem. A második évad első részében volt rá bizonyíték, hogy Vivi nem tűri, ha Fecsó más nőkkel van egy légtérben. Nagyon kiakadt, amikor kiderült, hogy vőlegénye és Dalma férje együtt jakuzziztak két lánnyal. Szerinte ott és akkor az lett volna a legkorrektebb magatartás, ha a két lány megérkezésekor ők szépen kipattannak a vízből. 

A Blikknek azt mondta Vivi, hogy ő ugyan nem tartja rövid pórázon Fecsót, de például flört is tilos. Azt is elárulta, hogy nem egy féltékeny típus, de egy megcsalás esetén a közös gyermekük se tartaná vissza, hogy elhagyja, mert tisztában van az értékeivel.

Majdnem baj lett egy közös szelfiből

Fecsó elment egy borfesztiválra, ahol készült egy közös kép valami nővel. Vivi szerint ezzel az a baj, hogy ha ezt egy lesifotós lekapja, akkor máris kész az álhír és a botrány, így elhatározták, hogy kerülik az ilyen helyzeteket.

A következővel zárta a témát:

"... minden férfinak és nőnek üzenem: jobban járnak, ha a közelünkbe sem jönnek!"