Amire tegnap reggel még csak utalt, azt estére részletezte egy kicsit jobban Vajna Tímea egy Instagram sztoriban, amit a Life.hu rögzített az örökkévalóság számára egy injekciós tűt ábrázoló képpel együtt. Andy Vajna felesége azt mondta korábban, hogy nem álltak le a babaprojekttel, és hogy elkezdtek valamit, hát most kiderült, hogy ez a valami egy hormonkezelés. 

Napi négy hormoninjekció hasba, hogy még több petesejtet termeljek és felkészítsék a petéket... ezen a héten lesz a műtétem, szorítsatok. Sajnos eléggé megvisel ez a hormonkezelés, borzasztó mellékhatásai vannak. Le a kalappal azok előtt a nők előtt, akik ezt már párszor végigcsinálták.

Ezen kívül még a következő hírekkel szolgált a nagyvilág az ön kávéja mellé:

  • A Blikk megkérdezte a Barátok közt Vili bácsiját, azaz Várkonyi Andrást, hogy hogyan érzi magát most, hogy meghalt a lánya. „Ez olyan, mintha egy akasztott embertől kérdezné, van-e levegője” – fogadta a kérdést a színész, majd a munkáról beszélt.
  • Majka kitette az Instagramra, hogy leedzett magáról 5 és fél kilót.
  • És ha ön meg szeretné nézni, hogy mit szólt ahhoz Berki Krisztián, hogy volt szerelme, azaz Hódi Pamela újra szerelmes lett (semmit, azt kívánja, hogy legyen boldog), ajánljuk a Fem3 Café alábbi videóját, amiben Orbán Nóra párkapcsolati szakértővel beszélgetnek a szakításról. Berki Krisztián azt is hozzáteszi, hogy az eddigi kapcsolataiban mindig őt hagyták el.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea hormonkezelésre jár, hogy gyereke születhessen

Napi négy injekciót kap és borzasztónak találja a mellékhatásokat. Közben Majka leedzett magáról 5 és fél kilót.

49 · Jun 19, 2018 07:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments