Rémlik a Clean Banit nevű zenekar, akik a klasszikus és az elektronikus zenét ötvözik fülbemászó popslágerekké meglepő sikerrel? Nekik gyakorlatilag minden számukban más énekel, a legutóbbiban történetesen éppen Demi Lovato, és péntek este tette közzé a hivatalos brit slágerlistát összeállító cég, hogy az elmúlt 7 napban Nagy-Britannia leghallgatottabb száma a Solo volt, a Clean Bandit és Demi Lovato közös dala, melynek témája nem más, mint:

az önkielégítés.

A hajtás után a dal trágár refrénjét saját, de cenzúrázatlan fordításunkban közöljük, szóval aki nem szereti az ilyen szavakat, az most ne görgessen lejjebb, a jövőben pedig esetleg ne kattintson a címben önkielégítést emlegető cikkekre.

Szóval a csúnya szó a dal tömegfogyasztásra szánt verziójából ki van cenzúrázva, de nyilván semmi kétség, hogy az F utánról az uck hiányzik a következő refrénből:

Baszni akarok, de összetört a szívem

Sírok, de szeretek partizni ...

Érintésre vágyom, de nincs senkim

Úgyhogy szólóban nyomom

Ha önt érdekli a popzene népszerűségének alakulása, akkor csak ajánlani tudjuk James Masterton slágerlistaszakértőt, aki azt is tudja, hogy bár volt néhány dal már az évtizedek során, amik nyíltan a maszturbálásról szóltak, eddig még egyikük sem lett No1 a hivatalos brit slágerlistán, szóval ez most egy történelmi pillanat.

A régebbi önkielégítős slágerek három híresebbjét is idetesszük önnek, hátha kedvet kap. Mármint a zenehallgatáshoz. Feltűnő, hogy ezt a hármat is nő énekli, szóval ezek szerint a maszturbálás akkor nem is olyan érdekes, ha férfi dalol róla.

Tweet feat. Missy Elliot – Oops (Oh My)

Dalszövegrészlet:

Olyan jól néztem ki, hogy nem tudtam magamnak nemet mondani.

Pink – U + Ur Hand

Dalszövegrészlet:

Nem azért vagyok itt, hogy szórakoztassalak, ma este csak te vagy és a kezed.

Nicki Minaj feat. Beyoncé – Feeling Myself

Dalszövegrészlet:

Hallom, hogy mindig rám gondol, miközben kiveri.

Köszönjük valamennyi művésznek a közreműködést.

Frissítés!

Egy olvasónk e-mail útján hiányolt ebből a cikkből egy dalt:

kimaradt egy műalkotás, mégpedig Günther: Love Yourself című száma, melyet Finnország 2017-ben az Eurovízióba nevezett.

Köszönjük a tippet, és rajtunk ne múljon, hallgassa mindenki szeretettel!

...önszeretettel!