Katie Holmes a szóvivőjén keresztül tudatta a világgal, hogy a tegnap kiszivárgott pletykák

száz százalékig alaptalanok, tehát ő és Jamie Foxx továbbra is egy párt alkotnak.

Pedig nagyon szépen, kreatívan fel volt építve az egész sztori, a neve elhallgatását kérő informátor ugyanis egy részletes ok-okozati összefüggést is felvázolt a Radar Online-nak azzal kapcsolatban, hogy miért ért véget olyan hirtelen a két színész 5 éve tartó (titkos) kapcsolata. 

Állítólag azért, mert Holmes képtelen volt megbízni Foxx-ban, aki ezt a kellemetlen érzést nem is próbálta csillapítani benne, és amikor csak tehette, szétbulizta az agyát - természetesen a színésznő nélkül. Ettől pedig Holmes teljesen befásult, már féltékeny sem tudott lenni, úgyhogy szakított a színésszel. Azt írták, semmi dráma nem volt, ami a mai hírek tükrében tök érthető, hiszen ha nincs szakítás, nyilván dráma sincs. 

Az egész történetben az a csodálatos egyébként, hogy a két színész a kezdetek óta titkolja a kapcsolatukat, sosem nyilatkoztak egyértelműen azzal kapcsolatban, hogy van-e valami köztük vagy nincs, aztán pont egy csúnya, szakítós pletyka kellett hozzá, hogy egyikük bevallja: igenis együtt vannak. Ravasz módszer volt ez a külföldi sajtótól, lássuk be.