Esküvőkben gazdag volt június utolsó napja. Az Insta sztorija szerint, Luxus Vivien például Szijjártó Péterrel vett részt egy házasságkötésen itthon, de mi most a külföldi celebesküvőkkel foglalkozunk inkább, hiszen kettő is jutott belőlük szombatra. Titokban férjhez ment ugyanis Johnny Depp exe, Vanessa Paradis, és nem titokban az Agymenők jócsaja, Kaley Cuoco is kimondta az igent.

Vanessa Paradis esküvője Párizsban volt és a helyi lapok szerint párjával, Samuel Benchetrittel egyáltalán nem verték nagy dobra a dolgot. Szűk családi körben házasodtak össze és egyelőre nem nyilatkoztak a sajtónak. Ez egy egyébként Paradis első házassága, korábban Johnny Deppel élettársi kapcsolatban volt 14 éven keresztül, amiből két gyermekük született.

A másik menyasszony, Kaley Cuoco, sem csinált túl nagy hírverést az esküvőjéhez, bár ő azért mégis megosztotta a világgal a boldogságát. Az Instagramon jelentette be, hogy hozzáment profi műlovagló pasijához, Karl Cookhoz és így jelenleg ők az egyik legviccesebb nevű celeb házaspár.

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

@ normancook által megosztott bejegyzés,