Amióta Henry Cavillt 6,5 milliárd forintból borotválták meg az Igazsági Ligája című film kedvéért (számítógéppel, és elég bénán), azóta a rajongók különös figyelmet fordítanak a színész arcszőrzetének változásaira. Mondhatjuk, hogy ebből a szempontból ő az új Thomas Magnum, amit alighanem ő is érez, hiszen biztos nem véletlenül búcsúztatta el a bajuszát egy lélekmardosóan megható Instavideóval pár hónappal ezelőtt. 

Nem csúsztatunk nagyot, ha azt mondjuk, hogy Cavill jóképűségének egyik alappillére volt A Szőr, ezért volt olyan fájdalmas, amikor megszűnt létezni, és minden bizonnyal ez lehet az oka annak, hogy a rajongók nagy része a mai napig visszasírja, sőt, visszaképzeli a színész arcára. 

A Mission Impossible forgatásán ugyan még megvolt a bajusz, de lássuk be, ez sosem elég, nem véletlen tehát, hogy a film trailerének egy pár másodperces jelenete éppen alkalmas volt a képzelgésre. A nézőknek ugyanis feltűnt, hogy 

HENRY CAVILL EGYETLEN MOZDULATTAL SZAKÁLLAT TUD NÖVESZTENI MAGÁRA, HA ÚGY HOZZA A SZÜKSÉG. 

Egy fürdőszobai, harcos jelenetről van szó, amelyben erejének demonstrálása közepette hirtelen kinő a színész szakálla, és pár pillanatig ott is marad. Mutatjuk lassítva: 

via GIPHY

Egyesek úgy vélik, ezek után nem szabad lebecsülni a Szőr erejét, mások pedig Cavillt méltatják azért, hogy míg a férfiak nagy százaléka azért küzd, hogy ne foltokban és hellyel-közzel növekedjék a szőr az arcukon, addig a színész egy laza mozdulattal képes tömött, csodás szakállat magára varázsolni.

Noha alighanem a világítástechnika és a film felbontásának megnyerő játékát láthatjuk, attól még szórakoztató azt gondolni, hogy Henry Cavill valahol mélyen, legbelül még mindig olyan szőrös, amilyen valaha volt. 

LadBible