Oké, az már önmagában épp elég meglepő volt, hogy Justin Bieber pár nappal ezelőtt bejelentette, feleségül veszi Stephen Baldwin 21 éves lányát, Hailey-t, akivel mindössze pár hónapja kezdett el járni. Mivel az énekes már az apósjelölttől is engedélyt kért a frigyre, valószínűsíthető, hogy komolyan gondolja, de ami még ennél is erősebben alátámasztja a szándékait, az az Instagramjára kiposztolt, igen eltúlzottnak és néhol csapongónak tekinthető szerelmi vallomás. 

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

[...] Hailey, annyira szeretek mindent, ami vagy, és rendíthetetlenül vágyom arra, hogy minden porcikádat megismerjem, hogy türelemmel és gyengéden szerethesselek. Ígérem, hogy becsülettel vezetem majd a családunkat, és hagyom, hogy Jézus segítsen minket az ő Szent Szellemén keresztül minden döntésünkben és cselekedetünkben. 

Szívem teljes valójában csak a tiéd, és mindenek elé helyezlek. Életem szerelme vagy, Hailey Baldwin, és senki mással nem akarnám leélni. Sokkal jobb emberré teszel, [...] és alig várom, hogy belépjünk életünk legcsodálatosabb szakaszába. 

Vicces, mert amióta veled vagyok, minden értelmet nyert. [...] Az istenek időzítése szó szerint tökéletes volt: a hetedik hónap hetedik napján jegyeztük el egymást, márpedig ez a szám a lelki tökéletességet jelenti. [...] Egyébként nem terveztem ezt az egészet, de az én Istennőm csodásan érzi magát attól, hogy a jövőnk biztos alapokon nyugszik. [...] „Megnyerte a jót, a ki talált feleséget, és vett jóakaratot az Úrtól!” Ez bizony a jóakarat éve! 

Persze ennyi idő után még bőven lengedezik az ember körül a lila köd, szóval érthető az efféle érzelmi túlfűtöttség, ugyanakkor ilyet annak idején sosem tapasztaltunk a zenésztől, még akkor sem, amikor Selena Gomezzel járt. Szóval simán lehet, hogy Hailey Baldwin és Justin Bieber tényleg együtt maradnak egy életen át, legalábbis, úgy fest, minden adott hozzá.