Hódi Pamela és Berki Krisztián a szakításuk óta nem tudtak megegyezni közös kislányuk, Natasa Zselyke láthatásában és a gyerektartás összegében. Hódi a plusz költségek reményében, és abban, hogy sikerül megszüntetni a közös felügyeletet a kislány felett, perre vitte az ügyet.

A tárgyalás sokáig húzódott, mivel Berki olykor távol maradt, de amikor elment, azonnal sírás lett a vége . Mégis, az ügy azóta hivatalosan is lezárult, a bíróság pedig

AZ ANYÁNAK ÍTÉLTE A KISLÁNYT.

 A gyerkőc nyolcvan százalékban velem van. A történet hivatalosan is lezárult, de többet erről nem szeretnék mondani

- nyilatkozta a Borsnak Hódi Pamela, aki ismételten megpróbálta felnyitni a rajongók szemét Berki Krisztiánnal kapcsolatban: 

Krisztián akkor is posztol képet, amikor a gyereket már több napja nem látta. Kirakja, mintha épp vele lenne, de valójában régebbi fotókat oszt meg.

Friss barátjával, a focista Tóth Bencével még nem mérgesedett el a viszonyuk, ezért amikor hétvégente együtt tudnak lenni, nagy az idill kettejük, sőt hármójuk között.  

Bence Egerben él, így ingázom Budapest és Eger között. Ha időnk engedi, akkor megyünk hozzá Natival, és szuper hétvégéket töltünk együtt. Rengeteg programot szervezünk, és nagyon jól érezzük magunkat együtt. Bencének kiváló érzéke van a gyerekekhez, Natival is jól kijönnek. Nagyon fontos volt számomra, hogy Natival szeressék egymást, és szerencsére a kislányom nyitott felé. Bármiben szívesen kéri a segítségét, szóval a bizalom megvan közöttük

- tette hozzá. Arról viszont nem beszélt, hogy a lezárult per eredményeként továbbra is Berki fizeti-e a magánóvodát és a gyerektartáson túl felmerülő költségeket, vagy nem.