Ezért írták ki a sorozatból a Barátok közt Rudiját

2018.07.20. 10:54

Csórics Balázs, aki a Barátok köztben tragikus hirtelenséggel elhalálozott Vida Rudit alakította, a Best magazinnak nyilatkozott azzal kapcsolatban, miért kellett otthagynia a sorozatot. 

Ha A Tanár című sorozatból váratlanul kiiktatott Ubrankovics Júlia esetére gondolunk, bármit el tudunk képzelni Csórics Balázs távozásával kapcsolatban. A színész azonban tisztázta a helyzetet, nincs rossz viszonyban senkivel, és a munkájára sem volt panasz. Sőt, maga döntött úgy, hogy 4 és fél év után szeretne végre továbblépni.

Én döntöttem úgy, hogy szeretnék kiszállni. Azt éreztem, kihoztuk ebből a karakterből, amit csak lehet, és szeretnék továbblépni. Azt éreztem, hogy az ország Vida Rudiként ismer, és arra vágyom, hogy végre Csórics Balázst is megismerjék

- nyilatkozta a lapnak. 

Az állandó forgatások mellett nem sok más feladatot tudtam vállalni. Az biztos, hogy maradok színész, de sok tervem is van. Olyan lehetőségeket keresek, ahol a tehetségemet, a kreativitásomat és a spontaneitásomat szintén tudom kamatoztatni.

- mondta Csórics, aki egyébként ilyet is tud: 

A helyzet amúgy kísértetiesen hasonlít Kiss Ramónáéra, aki annak idején azért hagyta ott a sorozatot, mert új dolgokkal akart foglalkozni. Ez be is jött, elindult egy új karrier, ugyanakkor menekülő útvonal gyanánt megmaradt a Barátok közt, ahova a szerepe szerint bármikor visszatérhetne. A halott Rudit azonban nehéz lenne visszacsempészni a sorozatba, hacsak úgy nem, ahogy Magdi anyust (Fodor Zsókát), akit a galacsin-gate óta különböző módokon próbálnak feltámasztani, egyelőre sikertelenül.