Tóth Vera egy rendkívül hosszú posztot írt a Facebookra csütörtökön, ami elsősorban a kommentelőknek szól, és a témája az, hogyan változott meg az énekesnő élete a gyomorbypass-műtéttől. Aki azt gondolja, hogy a fogyásnak ez a módja semmilyen erőfeszítést nem igényel, az nagyot téved, mert ezzel a módszerrel sem jár áldozathozatal nélkül a fogyókúra. Ezekről a tapasztalatairól Tóth Vera a következőket írja:

Valószínűleg nem tudod, milyen, mikor egy ilyen műtét után nem tudsz rendesen nyelni, úgy érzed, mintha egy gombóc lenne a torkodban, ha nagyobbat iszol valamiből... Húsz percig kell várnod hogy evés után ihass, és akkor is csak kicsi kortyonként, mert ha nem, az orrodon jön ki. [...] Vagy, hogy amikor egy fontos megbeszélésen ülsz és kicsit nagyobb falatot eszel és elnézést kérsz, de ki kell menned a mosdóba, hogy megoldd a falatot, ami megakadt, remélem nem kell részletezzem, hogy oldottam meg, persze utána mintha mi sem történt volna. [...] A műtét után hónapokig máshogy reagálsz ízekre, szagokra. Az elején két kanál joghurt is gondot okozott.

A kommentelők többek között azt hánytorgatták fel Tóth Verának, hogy miért folyton a súlyáról van szó a zenéje helyett, amire Tóth Vera egyrészt azt válaszolja, hogy hát ilyen a bulvár, másrészt azt, hogy

Ha tetszik, ha nem, ez része lett az életemnek és beszélni fogok róla akkor is, ha már nem követsz. Ehhez jogom van és joga van annak is, aki le akar fogyni, vagy meg akar hízni, vagy egyszerűen csak meg akar gyógyulni valamilyen betegségből! Pontosan tudom, mennyi erőt adok az embereknek! Örömmel szolgálok nem csak a színpadon is. Magabiztos, erős ember lettem, több mint negyven kiló mínusszal.

El kell ismernünk, hogy a fenti posztot a Blikk előbb vette észre, mint mi.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Vera: két kanál joghurt is gondot okozott

Az énekesnő helyretette a kommentelőket a Facebookon és leírta a gyomorbypass-műtéttel való fogyás csúnya oldalát is.

60 · Jul 21, 2018 11:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments