IMG 6401

Tóth Veráról leműtötték a megnyúlt bőrt

2017.11.23. 08:56

Fantasztikus reggeli lapszemlénkből kimaradt a Hot!, de akkor bepótoljuk most a mulasztást egy külön posztban, mert a magazin új számában Tóth Vera nyilatkozik arról, hogy újabb műtéten esett át. Az énekesnő az utóbbi időben negyven kilót fogyott, amit azt mi is megírtuk és ő is feltette az Instagramra.

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Ilyen nagy volumenű fogyás után megmarad valamennyi feleslegessé vált, kinyúlt bőr, amit műtéttel el lehet távolítani. Tóth Verával most ezt történt, amint azt a XXX is idézi.

Az énekesnő így nyilatkozott:

A lehetséges plasztikai műtétek nehezén már túl vagyok, de vár még rám egy-két korrekció. Hogy idáig eljutottam, hogy átestem a beavatkozáson, roppant megnyugtató.

HELYESBÍTÉS.

Ennek a posztnak az eredeti verziója a HOT! Facebook-posztja után tartalmazott egy hivatkozást egy másik online kiadványra is, akik hozzánk hasonlóan szintén átvették ezt a hírt a HOT!-tól. Azonban megkeresett minket a HOT! magazin azzal a kéréssel, hogy ebben a posztban csak az ő Facebook-oldalukat linkeljük, ezért a hivatkozást, sőt a biztonság kedvéért a másik kiadvány nevét is eltávolítottuk ebből a posztból. Ezúton kérünk elnézést minden érintettől.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Veráról leműtötték a megnyúlt bőrt

Az énekesnő 40 kilót adott le, ekkora fogyás után jól jön a plasztikai korrekció.

1 · Nov 23, 2017 08:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments