Kate Upton jelenleg a világ legjobb nője a Maxim magazin szerint, amit most megjelent augusztusi számukban részleteznek egy százas lista közzétételével. Merthogy Kate Uptonon kívül van még 99 más jónő is a világon, tudatja mindenkivel a Maxim, akik a jónőséget úgy definiálják, hogy ezek a nők befolyással vannak a világra és a kultúrára a divat, szépség, sport, zene, szórakoztatás és üzlet terén. A teljes listát itt lehet megnézni, a többiek nincsenek sorrendbe állítva, de köztük van 38 modell, plusz olyan személyek, mint Meghan Markle vagy Alicia Vikander.

Hát ahogy mi elnézzük a szombat éjszaka rendezett, Hot 100 Experience nevű buliról érkezett fotókat, azért élőben legalábbis a sok magasztos érték közül elsősorban a szórakoztatás dominál a Maximnál, méghozzá kifejezetten egy bizonyos típusú szórakoztatás. Ha végignézi a fotókat, rögtön egyértelmű lesz, hogy melyik típusról van szó. Ezt a hetet is heti trenddel zárjuk.

Kate Upton

Kate Upton a magazin címlapján természetesen az újság profiljának megfelelően egy elég konkrét fotóval szerepel, de a bulira már nem ilyen lengén ment, talán azért nem, mert terhes. A modell színjátszós, térd alá érő ruhája ezúttal természetesen nem csípőnél van összefogva övvel, hanem a melle alatt, a sminkje szintén természetes és visszafogott, a legvadabb dolog az egészben a lábszárra tekeredő, jó magas sarkú cipő. Klikkeljen a képre, ha mindent látni szeretne!

Abigail Ratchford

Abigail Ratchford szintén egy modell, de vele általában csak akkor szoktunk találkozni, amikor a Maxim magazinról van szó. Ezen az estén sem rejtegette legelőnyösebbnek vélt tulajdonságait, amiben segítségére volt egy ezüstös-átlátszó ruha, plusz valamiért pár elég bizarr fülékszer. És ha ön úgy érzi, hogy ez így ezzel a frizurával együtt kicsit túl kimkardashianes, akkor ön még nincs felkészülve arra, ami alább vár ránk.

Kristin Ortiz

Kristin Ortiz színésznő-modell egy Tito Ortiz nevű, már visszavonult ketrecharcos exfelesége, és ő az egyik legkreatívabban dekoltált felsőt választotta a szombat éjszakára. Ennek a csupafekete szettnek a leglátványosabb része a középen ívesen szétvágott felső, ami igazából egy body teteje, és az egészre rá van téve egy háló szoknyának. Őrület.

Kiara Mia

Folytatjuk a következő Kardashian-klónnal. Kérjük, ismerkedjen meg ön Kiara Miával, aki nemcsak úgy néz ki, hanem az is – csodáljuk, hogy nem volt benne Kanye West reklámjában. Kiara Mia nem bonyolította túl ezt a szettet: a középpontban a Gucci bazi nagy logójával ellátott öv van, de szerintünk a legjobb részlet ebből az egészből a ruha színe. Na az nagyon el van találva.

Renee Olstead

Renee Olstead énekesnővel legutóbb novemberben találkoztunk, akkor piros-bordó-rózsaszínben volt. Ezen a szombat éjszakán azonban nem a hivalkodó színekkel próbált kitűnni, hanem egy klasszikus, dívához méltó ruhát választott, ami két egészen diszkrét pánttal teszi egy picit még hangsúlyosabbá a dekoltázst.

Lindsey Pelas

Ki a legjobb?

A hatodik kiválasztottunk pedig Lindsey Pelas, aki szemlátomást nem híve a diszkrét megoldásoknak. Nála egészen látványosan és kreatívan van kivágva az egyébként semmikülönös kis fekete ruha felsőrésze, amihez van még egy nagyon szexi, nagyon magas sarkú cipő, egy elég megcsinálatlannak kinéző frizura és egy természetes hatású smink. Szóval eléggé úgy érzi az ember, hogy Lindsey Pelasnak nem igazán volt több mondanivalója önmagáról szombat este azon kívül, hogy nézzétek a mellemet!, de ha így is van, akkor sem lepődhetünk meg, hiszen ő pontosan ebből éli azért annyira nem is egyszerű életét.

Ha végignézte a képeket, kérjük, tegye hozzá ön is ehhez a cikkhez a magáét egy szavazat formájában! Ki tetszett a legjobban?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kate Upton volt a díszvendég a Maximnál, de mások is kitettek magukért

Vagyis inkább magukból. A heti trend a világ 100 legjobb nője közül a legeslegjobbnak megválasztott modell tiszteletére rendezett partiról.

263 · Jul 22, 2018 05:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments