Bonyolódik tovább Ubrankovics Júlia ügye, akiről a múlt héten derült ki, hogy kirúgták A tanár című sorozatból Nagy Ervin mellől. Tegnap azt írtuk, hogy a színésznő attól tart, hogy háborút indítanak ellene, hát most a Blikk azt írja, hogy ha háborút éppen nem is, de pert igen. Ezt mondja többek között az RTL közleménye:

Szerződésszegés történt, amelyek okán jogi lépésekre kényszerül a csatorna. A televíziós sorozatok mindegyikében előfordul, hogy egy-egy karakter története véget ér. [...] A folytatásra vonatkozó információk azonban bizalmasak, hiszen a sorozat utolsó epizódja úgy fejeződött be, hogy a néző izgulhatott, vajon beteljesedik-e a két tanár szerelme vagy sem. Többek között ezt a kellemes izgalmat vették el a sorozat rajongóitól.

Ubrankovics Júlia helyett Trokán Nóra szerepel majd a következő évadban, de a távozó színésznő még nem kapott semmilyen hivatalos értesítést arról, hogy a titoktartási kötelezettség megszegése miatt beperlik, így nem nyilatkozott semmit az ügyben.

Vannak viszont további hírek ma reggelre:

  • A Való Világgal hírnevet szerző Aurelio a Facebookon jelentette be, hogy 5 év után távozik az RTL-től, ahol 10 műsorban szerepelt összesen, még műsort is vezetett. „Az utóbbit szakmailag biztos sokan megkérdőjelezik. Pont leszarom” – teszi hozzá. (Via Blikk.)
  • A tegnapi nap egyik nagy híre volt, hogy Baukó Éva aktfotózást vállalt, hát most a TWN.hu azt írja, hogy félmillió forintot kapott ezért a munkáért.
  • Tóth Gabi pedig az év legmelegebb időszakát választotta egy római vakációhoz, aminek során forrónadrágban és hasvillantó topban fényképezkedett a Szent Péter téren. A Vatikánba természetesen nem lehet úgy bemenni, hogy az ember strandöltözékben van, de ezt az énekesnő is jól tudja a menedzsmentje által a Borsnak adott nyilatkozat szerint: „Gabi vallásos nevelést kapott, gyerekkorában minden héten járt templomba, tisztában van azzal, hogyan kell felöltözni egy szent helyen.”

#veledutazom #forgatunk #csodalesz ✈️🙏🏻☀️

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Ezt a hírösszefoglalót az augusztus 2-3-4-én tartandó 7. Paloznaki Jazzpiknik támogatta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek jazzpiknik elé: beperli az RTL Ubrankovics Júliát

Baukó Éva félmilliót kapott a meztelen fotózásért, Aurelio távozik az RTL-től. Zajlanak az események!

5 · Jul 24, 2018 07:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments